5 swap-uri reale pentru suplimente sportive

de la bare de proteine până la geluri gooey, scuturări până la fasole de jeleu, piața suplimentelor alimentare face dolari uriași, cu toate acestea acele suplimente sportive costisitoare pot face mult mai multe daune decât bine. Deși prezintă o metodă rapidă și practică pentru a vă satisface nevoile de energie ridicată, produsele extrem de procesate, precum și componentele secrete pot fi dificil de stomac. De asemenea, nu există niciun motiv pentru care mâncarea autentică nu poate face exact același lucru, într -un mod mult mai sănătos, precum și mai gustos.

Allen Lim, doctorat, fiziolog sportiv, antrenor de ciclism, precum și coautor al portabilelor din zona de alimentare a cărților de bucate, a făcut ca obiectivul său să readucă alimentele autentice înapoi la nutriția sportivă. În loc să ajungă la pachete, sportivii săi promit prin rețetele sale pentru prăjituri de orez, sandwich -uri, precum și vafe. Sfatul său: „Alegeți produsele, precum și rețetele cu un număr foarte mic de ingrediente, de preferință alimente autentice, pe care le puteți recunoaște, precum și că nu vă dificultate inteligența, chiar dacă vă dificultate dorința de comoditate.”

Încercați aceste cinci alimente aromate care vă vor îmbunătăți performanța, precum și un gust mult mai bun decât lucrurile proiectate.

Raisins vs Sports Jelly Beans

Fasolea de jeleu sport crește nivelul de zahăr din sânge în timpul antrenamentului, cu toate acestea includ o listă lungă de componente și, adesea, o etichetă de costuri mari. Pe lângă faptul că atunci când au fost puse împotriva umilului stafide, nu s -au arătat mult mai bine în ceea ce privește îmbunătățirea performanței de rezistență sau a puterii la bicicliști. Mușcați-vă pe stafide pentru o metodă mult mai naturală pentru a vă obține carbohidrații în timpul exercițiului de rezistență la intensitate moderată până la mare.

Prăjituri de orez vs geluri sportive

Lim lucrează cu câțiva dintre sportivii de top din lume, arătându -le exact cum să înlocuiască gelurile zaharoase cu mâncare autentică. Recomandarea lui? Orez alb! În formă de calorii, precum și un nivel scăzut de fibre, este un combustibil eficient pentru sportivi atât în timpul, cât și instantaneu după antrenament. Lim îl face într -un orez lipicios, care poate fi modelat în prăjituri de biți, simplu de împachetat pentru drum. De asemenea, se joacă cu arome, precum și amestecuri în linte roșie, pui condimentat de masala, fructe de pădure, precum și unt de arahide – yum! Verificați rețeta sa pentru prăjituri de orez cu scorțișoară.

Obțineți rețeta completă pentru prăjituri cu orez de scorțișoară.

Lapte de ciocolată vs vindecare shake sport

Pentru a face cuie cele trei R de vindecare (rehidratați, alimentați, precum și reparații), încercați băutura preferată a copilului dvs.-lapte de ciocolată cu grăsimi. Oferă toate cele mai bune beneficii – apă, precum și sodiu pentru rehidratare, carbohidrați pentru a se alimenta, precum și proteine pentru repararea fibrelor de masă musculare deteriorate de lucru – la o fracțiune din cheltuielile unei băuturi sportive vindecătoare.

Suc de sfeclă vs oxid nitric

Suplimentele de oxid nitric garantează fluxul de sânge îmbunătățit către inima ta, precum și mușchii, cu toate acestea, legumele ecologice cu frunze, precum și sucul de sfeclă, în mod natural bogat în nitrați, sunt mai sigure și la fel de eficiente în îmbunătățirea performanței atletice. Cu toate acestea, dacă bea suc de sfeclă nu este lucrul tău, s -ar putea să încerci și ciocolată neagră. Un studiu recent de cercetare a arătat că consumul de doar 1 ½ uncii de ciocolată neagră poate avea impacturi similare ale vaselor de sânge datorită epicatechinei antioxidante. Doar asigurați -vă că este doar câteva piese, nu întreaga bară!

Coffee vs Pre-antrenament Formula

Când ultimul lucru pe care simți că îl faci este să lovești sala de sport, este atrăgător să strecori o lingură de formulă pre-antrenament în sticla de apă. Cu toate acestea, de ce să înfiorați un amestec de stimulanți secreți, când o ceașcă de cafea neagră poate face exact același lucru, precum și fără furnicături, precum și jalnice? O evaluare recentă a mult mai mult de 600 de studii confirmă doar 200 mg de cofeină poate stimula performanța de rezistență cu un tipic de 24 %. Rămâneți întemeiat, precum și atingeți un Americano data viitoare când vă căscați metoda în echipament de exercițiu.

Această listă este doar un început, cu toate acestea, numeroase alimente ușoare se desfășoară chiar și atunci când sunt puse la încercare. Încercați ce vă place – sandwich -uri PB&J, banane, precum și cartofi minunați sunt alți favoriți. Descoperiți pentru a adapta ceea ce puneți în corpul dvs. pentru a vă satisface nevoile personale – băuturile cu sporturi pot fi făcute rapid la casă cu un amestec ușor de apă, sare, precum și sirop de arțar. Vizualizați suplimentele sportive ca doar asta – „suplimente” pentru alimentele autentice din dieta dvs.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Tracy Morris

Tracy Morris este nutriționistul principal al lui Fitbit. Cu o diplomă de master în nutriție, precum și dietetică din Africa de Sud, este, de asemenea, o dietetică australiană recunoscută, precum și un membru la nivel mondial al Academiei de Nutriție, precum și al dieteticii din SUA.În ultimii 20 de ani, Tracy a locuit în cinci țări diferite, inspirând oameni de pe glob să fie sănătoși. În prezent, locuiește în Sunny Sydney, Australia, unde îi ajută pe fanii Fitbit de pe glob online cele mai bune vieți ale lor. Când nu lucrează, alergând după cei trei copii mici sau practicând Pilates, poate fi descoperită sorbind Pinot Noir cu murele ei care se bucură de soarele apus.

de la bare de proteine până la geluri gooey, scuturări până la fasole de jeleu, piața suplimentelor alimentare face dolari uriași, cu toate acestea acele suplimente sportive costisitoare pot face mult mai multe daune decât bine. Deși prezintă o metodă rapidă și practică pentru a vă satisface nevoile de energie ridicată, produsele extrem de procesate,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.