Jamie Oliver’s Veggie Chili

Foto: Matt Russell /www.foodrevolutionday.com
Aceasta este o alternativă minunată la Chili Con Carne. Este plin de lucruri grozave, ceea ce o face o opțiune fantastică pentru vegetație, precum și pentru mâncători de carne. Îmi place să -l servesc cu smântână, guacamole, precum și cu chipsuri de orez sau tortilla, cu toate acestea este total la fel de mult ca tine.

Când obțineți atârnarea acestei rețete, păstrați lucrurile fascinante prin diverse tipuri de fasole pe care le utilizați sau schimbând chili pentru unele soiuri mai calde, dacă doriți. (Servește 4 până la 6)

Ce ai nevoie

Cartofi/coajă de legume

Cuţit

Tocător

Linguri de măsurare

Tavă de copt

Cratiță mare

Deschizător de conserve

Sită

Lingura de lemn

Ingrediente

500g sau 1 ¼ lbs cartofi minunați

1 linguriță de nivel Cayenne Pepper, plus suplimentar pentru stropire

1 linguriță de linguriță scorțișoară la sol, plus suplimentar pentru stropire

1 linguriță de linguriță chimen, plus suplimentar pentru stropire

Sare de mare, precum și piper negru proaspăt măcinat

Ulei de masline

1 ceapă

1 ardei roșu

1 ardei galben

2 cuișoare de usturoi

O mulțime de coriandru proaspăt

1 ardei iute roșu proaspăt

1 chilli proaspăt ecologic

2 conserve de fasole, cum ar fi rinichi, năut, pinto, cannellini

2 conserve de roșii tocate

Directii

Preîncălziți cuptorul la 400? F

Cojiți cartofii minunați, precum și tăiați în bucăți de dimensiuni de mușcătură. Se presară cu un vârf de cayenne, scorțișoară, chimen, sare, precum și piper. Se aruncă cu ulei de măsline, precum și se aruncă pentru a se acoperi, apoi se întinde pe o tavă de copt, precum și se pune deoparte.

Cojiți, precum și aproximativ tăiați ceapa. Înjumătățirea, a dezecat, precum și aproximativ tocați ardeii. Cojiți și tocați fin usturoiul.

Alegeți frunzele de coriandru, precum și lăsați deoparte, apoi tăiați fin tulpinile. Dezecat, precum și tocați fin chillies.

Puneți cartofii minunați în cuptorul fierbinte timp de 40 de minute sau până la moale, precum și auriu.

Între timp, puneți o tigaie mare pe o caldă medie-înaltă, precum și adăugați câteva garnituri de ulei de măsline. Adăugați ceapa, ardeii, precum și usturoiul, precum și gătiți timp de 5 minute.

Adăugați tulpinile de coriandru, ardeiul iute, precum și condimentele, precum și gătiți încă una de 5 până la 10 minute sau până la înmuiere, amestecând la fiecare două minute.

Scurgeți boabele, apoi le întoarceți în tigaie cu roșiile conservate. Se amestecă și dă fierberea, apoi se reduce la o caldă medie-scăzută, precum și se lasă să bifeze timp de 25 până la 30 de minute sau până la îngroșare, precum și redusă. Fii cu ochii pe ea, precum și adăugați o stropire de apă dacă devine un pic groasă.

Amestecați cartoful minunat prăjit cu ardeiul dvs. cu majoritatea frunzelor de coriandru. Gust, precum și condimentează cu sare, precum și piper, dacă crezi că are nevoie.

Răspândiți frunzele de ședere deasupra, precum și serviți cu niște smântână, guacamole, precum și chipsuri de orez sau tortilla.

Descărcați rețeta de la FoodRevolutionDay.com.
Imagine, precum și rețetă repostată cu permisiunea www.foodrevolutioinday.com.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu ar trebui să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Foto: Matt Russell /www.foodrevolutionday.com Aceasta este o alternativă minunată la Chili Con Carne. Este plin de lucruri grozave, ceea ce o face o opțiune fantastică pentru vegetație, precum și pentru mâncători de carne. Îmi place să -l servesc cu smântână, guacamole, precum și cu chipsuri de orez sau tortilla, cu toate acestea este total la…

Leave a Reply

Your email address will not be published.