Avocatul sportiv primește din cap ca director atletic partener pentru conformitate, precum și succesul stagiar la Tarleton Specify

, deoarece Tarleton Specify University (TSU) se pregătește să se mute la Divizia I NCAA, președintele TSU, Dr. James Hurley, precum și vicepreședinte Președinte pentru atletismul intercolegial Lonn Reisman tocmai recent „și -a consolidat angajamentul de conformitate” cu adăugarea lui Eric Heier, care are un JD de la S.J. Colegiul de legislație Quinney la Universitatea din Utah.

„Eric este un privat remarcabil, cu experiență de conformitate la FCS, precum și la niveluri de cinci puteri”, a declarat Hurley. „Avem cea mai mare încredere că va fi o posesie fantastică într -una dintre zonele predominante ale oricărui tip de departament atletic.”

Heier vine la Tarleton respectând un stint de un an la Montana Specify University (FCS), unde a ocupat funcția de director de atletism asistent pentru respectarea obligației de a educa, precum și de a urmări studenții-sportivi, antrenori, angajați, de asemenea ca impulsuri. El va presupune funcția de director atletic partener pentru conformitate, precum și succesul stagiar pentru texani.

Înainte de timpul său la Montana State, Heier a lucrat în domeniul legal înainte de a intra în lumea atletismului colegial. A obținut o diplomă de licență de la Brigham Young University (BYU), precum și o diplomă de medic Juris de la S.J. Colegiul de legislație Quinney la Universitatea din Utah. În timp ce și -a încheiat diploma de legislație, Heier a ajutat Departamentul de Justiție, a servit în camerele unui judecător al instanței de district, precum și a supravegheat nouă clinici juridice menite să ofere resurse legale populațiilor subestimate.

Cariera lui Heier în atletism a început cu un scurt timp la BYU, după care a petrecut aproape trei ani în biroul de conformitate al atletismului de la Universitatea din Utah, înainte de a face mișcarea pentru a ajunge să fie directorul de conformitate al statului Montana.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

, deoarece Tarleton Specify University (TSU) se pregătește să se mute la Divizia I NCAA, președintele TSU, Dr. James Hurley, precum și vicepreședinte Președinte pentru atletismul intercolegial Lonn Reisman tocmai recent „și -a consolidat angajamentul de conformitate” cu adăugarea lui Eric Heier, care are un JD de la S.J. Colegiul de legislație Quinney la Universitatea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.