Se presupune că 18% din Bellator 127 Card nu reușește testele de droguri post -luptă

în urma lui Bellator 127, Comisia de atletism de stat din California a testat toți cei 22 de luptători pe card. Această testare pe scară largă a prins mulți dintre luptători în gardă și, potrivit unei surse, „oamenii din spate se aflau în curs de desfășurare.”.

Rezultatele sunt acum și, după cum a raportat Sherdog, 4 dintre cei 22 de luptători testați pozitiv pentru substanțele interzise. Aceasta este 18% din lista care concurează în acea noapte.

După cum a dovedit Comisia de atletism de stat din Nevada, rezultatele testării neașteptate într -un număr mult mai mare de constatări pozitive ale PED în MMA. Rezultatele CSAC raportate consolidează concluzia că abuzul de PED este mult mai răspândit decât s -a dezvăluit cu testarea PED previzibilă.

Având în vedere că testarea PED convențională în sport este „plină de slăbiciuni evidente și evidente”, sperăm că alte comisioane vor urma acest exemplu și vor testa mai mulți combatanți atunci când nu se așteaptă.

La începutul acestei săptămâni, lumea sportului de luptă a fost târâtă într -un proces cu acuzații de neglijare în fața leziunilor cerebrale și a consumului de steroizi rampant condamnat. Politicile neglijate de testare a PED vor pune în viitor atât promotori, cât și comisioane atletice în părul încrucișat al unui proces în viitor, cu excepția cazului în care se iau măsuri semnificative pentru curățarea utilizării PED din sport. Acțiunile CSAC de a testa toți luptătorii autorizați sunt un pas în direcția corectă și sperăm că alți autorități de reglementare ale sportului iau notă.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Bellator Files Files Scrisoare care susține extinderea ALI Act către Mmanovember 13, 2017
Comisia de atletism din Maryland profită de finanțarea testului Zuffa PED Ofertapril 4, 2014 „Dopaj” din 2014
Cum (și de ce) comisioanele atletice pot curăța abuzul de pe PED în MMamarch 28, 2014 „dopaj” din 2014

în urma lui Bellator 127, Comisia de atletism de stat din California a testat toți cei 22 de luptători pe card. Această testare pe scară largă a prins mulți dintre luptători în gardă și, potrivit unei surse, „oamenii din spate se aflau în curs de desfășurare.”. Rezultatele sunt acum și, după cum a raportat Sherdog,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.