3 Sporturi distanțate social pentru a încerca Ideal acum

Plimbarea, alergarea și ciclismul sunt toate activități grozave ușor făcute singure, dar este firesc să râvniți adesea o mică companie atunci când lucrați la o transpirație. Probabil că va fi puțin mai mult până când vă veți simți confortabil să mergeți la studioul tău de yoga preferat sau la clasa kickboxing, dar există încă unele sporturi care sunt ușor de făcut în timp ce respectă regulile de distanțare socială.

Primele lucruri în primul rând: pentru a vă asigura că sunteți în siguranță, consultați departamentul local de sănătate publică pentru a confirma că lucrurile sunt suficient de deschise pentru a vă reuni cu câțiva prieteni. Și dacă nu ați fost la fel de activ ca de obicei (total de înțeles!) Asigurați -vă că începeți încet, astfel încât să nu vă răniți.

Apoi, alegeți -vă activitatea. Iată trei pentru a încerca:

Tenis

Praful din acea rachetă veche – acum este cel mai bun moment pentru a vă îndrepta către un teren din apropiere. Deoarece există întotdeauna o plasă între dvs. și adversarul dvs., veți fi în mod natural departe. Pentru a ajuta jucătorii să rămână în siguranță, Asociația de tenis din Statele Unite a venit cu anumite orientări de urmat. Unul dintre pașii cruciali de făcut este să vă curățați mâinile înainte de a începe să vă jucați și să nu împărtășiți echipamentele cu orice altă persoană. Aceasta include mingi de tenis. Pentru a le păstra separate, faceți ca toată lumea să -și aducă propria cutie de bile și să le marcheze cumva (un Sharpie funcționează grozav aici). Apoi, asigurați -vă că vă ridicați propriile bile doar cu mâinile.

Golf

Pe măsură ce terenurile de golf au început să se deschidă din nou în toată țara, oamenii erau dornici să se ridice cu prietenii lor. Știind acest lucru, Asociația de Golf din Statele Unite și alte organizații au venit cu o resursă revizuită CDC pentru a-i păstra pe toți în siguranță. Din fericire, terenurile de golf sunt, prin natură, mari zone în aer liber, care fac destul de ușor respectarea acestor orientări de distanță socială.

Unele dintre cele cruciale: să stai la șase metri în afară de alții (chiar și la tee sau după ce runda ta s -a terminat), atingând doar propriile cluburi și mingi (marcați -vă clar pentru a face acest lucru ușor) și evitarea oricăror celebratoare înalte peste un anume mai ales leagăn grozav.

Fotbal

Acest sport este puțin mai greu să te gândești să joci în siguranță – până la urmă, trebuie să te apropii destul de mult de alți jucători pentru a fura mingea de la ei sau pentru a -ți apăra plasa!

Acolo poate intra munca de îndemânare. Stabiliți câteva conuri pentru a menține toată lumea mult mai mult de șase metri unul de celălalt și concentrați -vă pe lucruri precum trecerea de exerciții (lucrați pe treceri scurte și pe cele lungi), dribling în jurul conurilor și împușcarea.

Aceleași politici se aplică aici ca și în cazul golfului și tenisului: atingeți -vă doar propria minge de fotbal cu mâinile și nu dați altor jucători înalte.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul dvs. înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness.

Alice Oglethorpe

Alice Oglethorpe este un scriitor și redactor independent cu sediul în Chicago, IL. Ea acoperă sănătatea, fericirea, fitnessul și orice altceva care îi interesează interesul. Opera ei a apărut în O, revista Oprah, Self, Shape, Fitness, Redbook, Health, Better Homes & Gardens, Psychology Today, Good Menagekeeping și multe altele.

Plimbarea, alergarea și ciclismul sunt toate activități grozave ușor făcute singure, dar este firesc să râvniți adesea o mică companie atunci când lucrați la o transpirație. Probabil că va fi puțin mai mult până când vă veți simți confortabil să mergeți la studioul tău de yoga preferat sau la clasa kickboxing, dar există încă unele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.