Nici o suspendare pentru concurentul UFC semnalizat pentru Meldonium

Meldonium, un medicament care îmbunătățește performanța pe lista interzisă a Agenției Anti -Doping Mondiale, a ajuns recent la lumina reflectoarelor mondiale când starul de tenis Maria Sharapova a fost semnalat pentru substanță.

Compusul a fost adăugat la listarea interzisă a WADA la 1 ianuarie 2016, cu toate acestea, există o dezbatere cu teste pozitive, deoarece există incert cu privire la durata ratei de eliminare a medicamentului cu testarea actuală.

UFC a publicat acum un comunicat de presă potrivit căruia Daniel Omieczuk a fost semnalat de USADA pentru o infracțiune prospectivă, inclusiv substanța. Interesant este că USADA a ales să nu facă probleme la o suspendare provizorie, precum și să fie permisă să susțină mai târziu în această lună. Declarația completă UFC se arată după cum urmează:

Organizația UFC a fost notificată astăzi că compania anti-doping din SUA (USADA) l-a informat pe Daniel Omielranczuk despre o infracțiune prospectivă de politică anti-dopare, inclusiv Meldonium, un compus interzis pe lista interzisă a companiei mondiale anti-doping (WADA). USADA și mai informat UFC că, din cauza declarațiilor recente WADA cu privire la tratarea cazurilor de meldonium, acestea nu vor emite o suspendare provizorie către Omielanczuk în acest moment. În consecință, Omielanczuk nu a fost eliminat din atacul său aranjat împotriva lui Alexy Oleinik în Sioux Falls, Dakota de Sud, pe 13 iulie 2016.

Informații suplimentare cu privire la declarațiile Meldonium ale WADA pot fi descoperite pe site -ul WADA.

Sportivul este semnalizat pentru Meldoium nu ar trebui să se gândească la acest comunicat de presă pentru a implica că primesc o trecere total gratuită. Dacă, precum și când se recunoaște certitudinea cu ratele de eliminare a meldoniului, USADA poate lua măsuri în acordul cu încălcări anti-dopare recunoscute.

Actualizare 3 iulie 2016 – WADA a publicat respectarea calendarului pentru constatările pozitive ale meldoniului care au loc după 1 ianuarie 2016.

Omielanczuk a fost evaluat o singură dată de USADA în 2016, la momentul acestui comunicat de presă, precum și testul a fost chiar în primul trimestru al anului (adică între ianuarie, precum și martie), probabil că nivelul său a fost la nivelul inferior al WADA Programul de prag pentru constatări în 2016.

Actualizare ulterioară 3 iulie 2016 – Nu este sigur dacă compensația atletică din Dakota de Sud este în regulă în licențarea domnului Omieczuk pentru viitorul său atac, oricât de probabil sunt. Le-am scris e-mailul de mai jos, precum și voi actualiza acest scurt articol dacă/când răspund-

________________________

UFC, care este aranjat să promoveze un eveniment în jurisdicția dvs. la sfârșitul acestei luni, a emis recent un comunicat de presă care indică faptul că USADA, agenția lor anti-doping contractată în casă, a informat concurentul UFC, Daniel Omielczcuk Infracția politicii, inclusiv meldoniul ”.

Am examinat liniile directoare, precum și am observat că, deși „medicamentele” par interzise, nu pare să existe o listă extinsă a precisă a substanțelor care constituie medicamente interzise. Acest scop aș aprecia dacă puteți sfătui

Ce substanțe sunt interzise de SDAC?

Medlonium este o substanță interzisă?

SDAC ia orice tip de acțiune cu condiția comunicatului de presă UFC sau Omielanczuk este licențiat pentru următorul eveniment?

Dacă SDAC nu ia niciun tip de acțiune, cu condiția ca acest comunicat de presă să ofere cu drag niciun tip de explicație în spatele deciziei SDAC.

Mă uit înainte să răspund.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Fabricio Werdum a predat suspendarea de 2 ani de către USADA pentru agenții anabolici 11, 2018 în 2018 „Dopaj”
Concurentul UFC, Cynthia Calvillo, acceptă suspendarea USADA de 6 luni pentru marijuana încălcare 8, 2018
Romero ajunge la pahare USADA, acceptă suspensie de 6 luni 4, 2016in „doping” 2016

Meldonium, un medicament care îmbunătățește performanța pe lista interzisă a Agenției Anti -Doping Mondiale, a ajuns recent la lumina reflectoarelor mondiale când starul de tenis Maria Sharapova a fost semnalat pentru substanță. Compusul a fost adăugat la listarea interzisă a WADA la 1 ianuarie 2016, cu toate acestea, există o dezbatere cu teste pozitive, deoarece…

Leave a Reply

Your email address will not be published.