Conferința de toamnă a Institutului Național de Drept Sportiv, stabilită pentru vineri, 16 octombrie

Conferința anuală de toamnă a Institutului Național de Drept Sportiv va avea loc online pe echipele Microsoft vineri, 16 octombrie 2020. Conferința din acest an se va concentra pe perspective de la un sport Facultatea de drept și să prezinte membrii noștri ai Programului de Drept sportiv, numeroși care sunt membri ai acestei asociații, împreună cu alte câteva alume, vorbind despre zone din competența lor și conectate la cursurile pe care le instruiesc la Marquette. Conferința se va desfășura între orele 12-15.

Participanții și discuțiile vor fi următoarele

Profesorul Jaime McGaver (L’07), director al conformității, Universitatea Marquette, și profesorul Jessica Kumke (L’08), director de atletism asociat pentru servicii de conformitate și înscriere, Universitatea din Wisconsin-Milwaukee, care instruiește un atelier de guvernare și conformitate NCAA și conformitate . Aceștia vor conduce o discuție de grup cu privire la problemele din College Athletics-Pandemic Edition, în care este vorba despre colegii de drept al Programului de Drept Sportiv-

Matt Banker (la 01), director atletic asociat – conformitate, Universitatea din Louisville,

Teresa Covington (laterama 12), asistent director atletic/conformitate și afaceri studenți-sportivi, Temple University,

Craig Pintens (la 01), director atletic, Universitatea Loyola Marymount și

Kevin Prochaska (în 09), director asociat al conformității, Universitatea din Colorado-Boulder

Profesorul Paul Anderson (L’95), director, Programul de drept sportiv și Institutul Național de Drept Sportiv, Marquette University Law School, care predă un atelier privind impactul dreptului de echitate de gen asupra sportului și va vorbi despre hărțuire sexuală în atletismul colegiului, datorat Drepturile de proces și un nou standard.

Profesorul Martin J. Greenberg (L’71), membru de conducere, biroul de avocatură al lui Martin J. Greenberg, LLC, profesor adjunct de drept, care a predat un atelier de reprezentare a sportivilor și a antrenorilor profesioniști pentru cea mai bună parte a ultimelor 4 decenii ( O co-predăm cu el în acest semestru), voi vorbi despre un divorț financiar-atunci când un antrenor este încetat fără cauză.

Profesorul Joseph E. Tierney, III (L’66), acționar, Meissner Tierney Fisher & Nichols S.C., și profesorul Martin Tierney, partener și co-lider de grup, beneficii pentru angajați, Michael Best & Friedrich, LLP, care co-predăcă un sport Cursul de impozitare a industriei va vorbi despre ideal este dușmanul binelui: impozitarea interstatală a sportivilor profesioniști și impozitarea federală a tranzacțiilor cu jucătorii.

Profesorul Jim McKeown, partener și membru, Grupul de practică antitrust, Foley & Lardner LLP, care co-predă un atelier despre guvernanța industriei sportive va vorbi despre subiecte fierbinți în aplicarea dreptului antitrust la sport.

Profesorul Matthew Mitten, director executiv, Institutul Național de Drept Sportiv și membru al Curții de Arbitraj pentru Sport, va vorbi despre arbitrajul sportiv olimpic.

Detalii complete despre conferință pot fi găsite pe site -ul conferinței. Dacă sunteți interesat să ne alăturați, vă rugăm să vă înregistrați online făcând clic aici. Spațiul se completează rapid, așa că vă rugăm să luați în considerare înregistrarea în curând.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Conferința anuală de toamnă a Institutului Național de Drept Sportiv va avea loc online pe echipele Microsoft vineri, 16 octombrie 2020. Conferința din acest an se va concentra pe perspective de la un sport Facultatea de drept și să prezinte membrii noștri ai Programului de Drept sportiv, numeroși care sunt membri ai acestei asociații, împreună…

Leave a Reply

Your email address will not be published.