Revenind la Baltimore

mă îndrept spre Baltimore în această seară! Voi vorbi sâmbătă la Fitbloggin despre blogging 101: intrarea în sănătate și sănătate, precum și blogging de fitness fizic. Aceasta este piesa începătoare, așa că dacă sunteți nou la joc, vă rugăm să veniți. Dar, dacă faceți acest lucru de ceva vreme, vă rugăm să nu veniți, precum și să mă faceți să par un ratat de cunoștință. Mulțumiri.

Am fost la Fitbloggin anul trecut, când am locuit în Maryland! Este o nebunie exact cât de mult mi -a modificat viața în ultimul an. Wow.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
Fără pantaloni scurți care rulează pentru femei. Noua evaluare a Athleta HIIT it 9 în pantaloni scurți insem.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 21 secunde

Urmatorul
Antrenament de bază de 4 minute pentru alergători
04:31

Trăi
00:00
08:21
08:21

Oricum, sunt plecat să prind un zbor. Completat de un L-O-N-G Layover (în care mă veți vedea făcând lucruri jenante). Apoi, încă un zbor, precum și sperăm, voi ajunge în Maryland până mâine dimineață

Chiar dacă am fost foarte casnic în timp ce locuiam în MD (și m -am plâns la fel de mult), mi -a lipsit cu adevărat. Ben vine cu mine, precum și vom rămâne cu singurii noștri amici de cuplu – Matt, precum și Kristin sâmbătă/duminică. Da!

*Notă – se întâmplă la fel de mult că în acest weekend este vinul roșu din pădure. A fost destul de legendar anul trecut, precum și aș dori să merg la Columbia, MD (unde locuiam). Dar, cred că tovarășii mei mă pot face să garantez să nu beau la fel de mult …

Sunt în plus mulțumit că vine cu Ben, așa că am pe cineva cu care să mă aplec pe mâna cu avionul. Am cu adevărat nevoie să încerc, precum și să dorm în acest zbor, însă acest lucru este cu adevărat dificil pentru mine. Treji.

Ați înțeles că vidratorii se țin de mână când dorm, astfel încât să nu se desprindă? Această fotografie este atât de adorabilă, încât inima mea mă doare.

Aveți recomandări pentru dormitul unui avion?

Recomandarea lui Ben este o băutură puternică la bara terminală …

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

mă îndrept spre Baltimore în această seară! Voi vorbi sâmbătă la Fitbloggin despre blogging 101: intrarea în sănătate și sănătate, precum și blogging de fitness fizic. Aceasta este piesa începătoare, așa că dacă sunteți nou la joc, vă rugăm să veniți. Dar, dacă faceți acest lucru de ceva vreme, vă rugăm să nu veniți, precum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.