9% din atacurile de box cu noduri goale au ca rezultat fracturi faciale

care contribuie la baza de date a acestui site al studiilor de securitate sportivă de luptă, un studiu recent de cercetare a fost publicat în Jurnalul Oral, precum și în tratamentul chirurgical maxilofacial care examinează ratele de accidentare facială din Numeroase atacuri reglementate de box cu noduri.

În studiul, intitulat, modele de traume maxilofaciale în lupte cu un fel de cămăruță, autorii au examinat rezultatele meciurilor experime ale lui Bare-Knuckle care au avut loc în promovarea BKFC între iunie 2018, precum și în martie 2022. Au fost 301 de atacuri în această perioadă. În aceste 211 leziuni maxilofaciale au fost determinate, multe dintre acestea au fost lacerații. Au fost incluse în leziuni 27 de fracturi faciale. O rată de fractură facială de aproape o fractură la fiecare 10 atacuri.

Pentru mult mai multe despre ratele de accidentare la box cu noduri goale, precum și tipurile chiar aici sunt informații dintr -un studiu de cercetare publicat anul trecut.

Abstractul complet citește după cum urmează. Studiul complet de cercetare poate fi descoperit aici.

Scop

Funcția acestui studiu de cercetare este de a examina tiparele, precum și tiparele leziunilor maxilofaciale în lupta cu ghivece. Comparațiile rezultatelor cu alte sporturi de luptă sunt furnizate în discuție.

Materiale, precum și metode

Stilul studiului de cercetare este un studiu de cohortă retrospectivă. Datele au fost colectate de un singur doctor care a luat parte la toate atacurile. Variabilele predictoare au fost numărul de runde, precum și rezultatul final al luptei (adică, eliminarea, decizia tehnică, decizie). Variabila principală a rezultatului a fost frecvența leziunilor maxilofaciale, precum și variabilele de rezultat secundar au fost tipul de leziune (lacerare/fractură), precum și leziuni cerebrale traumatice (TBI). Testul chi-pătrat a fost utilizat pentru a descoperi dacă există vreun tip de relevanță statistică între variabilele predictoare.

Rezultate

Eșantionul de studiu a constat în luptători care au suferit leziuni maxilofaciale în timpul meciurilor din iunie 2018, precum și martie 2022 (n = 177). Au fost identificate un general de 177 de luptători în 301 de meciuri, precum și un general de 211 leziuni maxilofaciale. Din cele 211 leziuni, 184 au fost lacerații, precum și 27 au fost fracturi. În mod proporțional, au apărut mai multe leziuni în meciurile care au durat 5 runde (33%), a fost descoperită o asociere considerabilă între numărul de runde luptate, precum și frecvența vătămării (p <0,00001). De la un total de 107 TKO, 74% dintre ei au declanșat cel puțin 1 accidentare, de la 96 ko 60% au declanșat cel puțin 1 accidentare, precum și de la 89 de lupte care s -au încheiat în decizie, 83% dintre ei au declanșat cel puțin 1 vătămare. O asociere statistic considerabilă a fost descoperită între rezultatul luptei finale, precum și frecvența vătămării. (P <0,00001) (valoarea p mai mică de 0,05 (IC 95% (interval de încredere)) a fost gândită semnificativă statistic. Concluzii Leziunile maxilofaciale au fost asociate preponderent la lupte mai lungi, precum și lupte care au fost KO/TKO. Lezarea cerebrală traumatică a fost asociată rezultatelor KO, care au apărut în principal atât în ​​prima rundă, cât și în a doua rundă. Imparte asta: Stare de nervozitate Facebook Ca aceasta: Ca încărcarea ... Legate de Studiu - Date actualizate pentru accidentări la box cu noduri goale, 16, 2021in „Studii de siguranță” Datele expune boxul gol are o rată de concurență mai mică decât luptele cu mănușă din 24, 2020 în „Studii de siguranță” în 2020 Boxul legal cu Knuckle, care se referă la Florida? 24 martie 2016in „Florida Battle Sports Law”

care contribuie la baza de date a acestui site al studiilor de securitate sportivă de luptă, un studiu recent de cercetare a fost publicat în Jurnalul Oral, precum și în tratamentul chirurgical maxilofacial care examinează ratele de accidentare facială din Numeroase atacuri reglementate de box cu noduri. În studiul, intitulat, modele de traume maxilofaciale în…

Leave a Reply

Your email address will not be published.