Ultima zi a taberei de alergare Foarte prima zi de antrenament la maraton

Bună ziua! Este ultima zi de tabără de alergare! Nu este cu adevărat prima zi de antrenament pentru La Marathon, însă este prima zi în care urmăresc antrenamentul meu, precum și mâncarea. Încerc să fiu mult mai bun în ceea ce privește logarea a orice pentru a se îmbunătăți. Am o mulțime de obiective uriașe, precum și curse uriașe!

În primul rând, să vorbim despre mâncare. Am dorit chipsuri grozave, precum și Guac, așa că am apucat unii de la Trader Joe … nu a făcut trucul. Am cu adevărat nevoie să o fac eu. WOMP WOMP.
Ultimele mele videoclipuri

Învățarea dintr -o fugă săracă
Au avut loc alergări proaste – iată exact cum am trecut pe lângă ea, precum și am descoperit din următoarea mea alergare. Sfat pentru a vă ajuta să fiți un alergător mult mai bun, fiind un spectator neutru al antrenamentelor dvs.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 48 de secunde

Urmatorul
Ziua de pregătire a maratonului 5
04:34

Trăi
00:00
08:21
03:48

În știri de pantofi de alergare … Am lovit Sports Road Runner pentru câteva geluri pentru o perioadă lungă, precum și există o vânzare imensă de autorizare în acest moment.

În știri feline …

Vegas doarme. Nu este o veste, asta este tot ce face – cu toate acestea, o face bine. Du -te Vegas !!

Acum … alergând !!

Ieri a fost cea mai superbă zi din istoria lumii (trebuie să inspectez dublu asta, cu toate acestea nu am timp să cercetez studiul chiar acum).

Ritualuri pre-rulate … cântare, scânteie, protecție solară … de obicei

Alergare – 20 mile. Am păstrat un ritm excelent, cu toate acestea câțiva kilometri erau destul de duri. precum și după ce m -am simțit prăpădit. Am nevoie să mă concentrez pe întinderea, precum și pe munca de bază.

Dumnezeu să binecuvânteze California.

În alergarea știrilor de mâncare …

Am lovit Wise & Final pentru struguri. Sunt consumat cu struguri când pepene verde este în afara sezonului.

Oricum … am văzut că bucătării slabe erau la vânzare, precum și dacă ai cumpărat 4 primești o cutie de tambur gratuit. S -ar putea să nu renunț la asta. Cu toate acestea, nu este cam amuzant să le oferim oamenilor să cumpere bucătării slabe – înghețată? Cu toate acestea, cine sunt eu pentru a preocupa înghețată gratuită?! Am fost totul despre asta!

Rulează tabăra zile 21

Ultima zi de tabără de alergare !! În ultimele 21 de zile am făcut mici modificări, precum și check-in-uri pentru a rula mai repede, mai puternic, mai lung, precum și mai bine!

Peste 1000 de reținere s-au alăturat Run Camp, precum și câteva sute au fost în grupul Facebook. Serios – tu rock !!! Deci, atât de mândru de toată munca, precum și de sprijinul reciproc. Imi place.

Voi pune calendarul de tabără de rulare, jurnal, precum și toate dificultățile, precum și sfaturile într-o carte electronică pe care o puteți obține într-o singură lovitură în curând. Rămâi la curent cu asta!

Final Run Camp Challenge:

1. Suprafațește -ți jurnalul de rulare pentru această săptămână.

2. Comparați -l cu ultimele 2 săptămâni.

Verificați și întrebați -vă –

Ce ai îmbunătățit în legătură cu alergarea ta?

La ce mai vrei să lucrezi?

Care a fost cea mai bună alergare din ultimele 21 de zile ?? De ce a fost minunat?

Care a fost cea mai proastă alergare a ta? De ce a fost rău? Ce puteți face data viitoare pentru a preveni o situație similară?

Care este cea mai mare rezistență a ta în alergare?

3. Oferiți -vă un selfie cu cinci mari / îmbrățișare / degetele mari pentru înscrierea la Run Camp, precum și pentru a fi un alergător mult mai bun. Nu este simplu de rulat. Nu este simplu să adăugați o dificultate programului dvs. Te devii mult mai bun în fiecare zi.

Împărtășește -ți cel mai bun run sau runfie (rulează selfie) sau ceva distractiv cu #Runeatrepeat pe Instagram și/sau Twitter pentru a împărtăși minunatul !!

Întrebare: Care a fost cel mai bun alergat din ultimele 21 de zile? De ce a fost minunat ??

Trimite -mi cartea de lucru

51Save

Împărtășirea este grijulie!

51
Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Bună ziua! Este ultima zi de tabără de alergare! Nu este cu adevărat prima zi de antrenament pentru La Marathon, însă este prima zi în care urmăresc antrenamentul meu, precum și mâncarea. Încerc să fiu mult mai bun în ceea ce privește logarea a orice pentru a se îmbunătăți. Am o mulțime de obiective uriașe,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.