Concuzii multiple la sportivii pro legate de memorie, simptome executive și comportamentale

Adăugând la baza de date a acestui site despre studiile traumelor cerebrale legate de sport, The Journal of Neurotrauma a publicat un studiu aruncând o privire asupra potențialelor deficiențe de sportivi profesioniști cu un istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istoric de istorie confuzii.

În studiul recent intitulat „Funcția motorie în foștii jucători de fotbal profesioniști, cu o istorie a multiplelor confuzii”, autorii au comparat 45 de jucători ex CFL cu confuzii raportate împotriva unui grup de control de indivizi potriviți de vârstă și educație fără un istoric de confuzii.

Interesant este că nu au fost raportate simptome motorii și nu au fost detectate semne motorii la jucătorii fo-fotball în comparație cu grupul de control, cu toate acestea, sportivii pensionari au scăzut auto-raportare în simptome de memorie, executive și comportamentale.

Abstractul studiului citește după cum urmează:

Obiectivul acestui studiu a fost de a evalua incidența deprecierii motorii în foștii jucători profesioniști ai Ligii de Fotbal Canadian (Ex-CFL) cu multiple confuzii. Am investigat simptomele și semnele motorii în 45 de jucători ex-CFL cu multiple confuzii și 25 de controale sănătoase de vârstă și educație, fără antecedente de emoție. Evaluarea neurologică a inclus elemente de la SCAT3 (instrumentul de evaluare a concuziunii sport 3) și de la scara de evaluare a bolii unificate Parkinson Partea III (UPDRS-PART III). O măsurare bazată pe performanță a funcției manuale ale motorului a fost efectuată folosind testul de pegboard canelat. Cogniția a fost măsurată cu rezultate raportate de pacient pentru simptome de memorie, executive și comportamentale, precum și pași de memorie și funcție executivă bazate pe performanță. Simptomele anxietății și depresiei au fost măsurate folosind inventarul de evaluare a personalității. Nu a existat nicio diferență semnificativă între jucătorii ex-CFL și controalele la scorurile UPDRS-PART III și niciun grup nu a raportat reclamații motorii semnificative din punct de vedere clinic. Jucătorii ex-CFL nu au efectuat diferit de subiecții de control la testul de pegboard canelat. În schimb, în ceea ce privește testarea cognitivă și starea de spirit, jucătorii au fost mult mai simptomatici: jucătorii ex-CFL au raportat mult mai multă memorie (77,8% vs. 16%, respectiv, p <0,001), executiv (53,3% vs. 8% , respectiv, p <0,001) și simptome comportamentale (66,7% vs. 20%, respectiv, p <0,001). Nu au fost găsite diferențe semnificative la compararea jucătorilor ex-CFL și a controalelor în ceea ce privește performanța la memorie și teste executive. În rezumat, într-un grup de jucători CFL pensionari care au auto-raportat scăderi ale memoriei, simptomelor executive și comportamentale, nu au fost raportate simptome motorii și nu au fost detectate semne motorii. Imparte asta: Stare de nervozitate Facebook Ca aceasta: Ca încărcarea ... Legate de Mai multe dovezi medicale cu privire la taxa de traume sub -concuzive în Combat SportsMay 21, 2014in „Studii de siguranță” Suprapunerea concuziunii și a simptomelor de reducere a greutății studiate în Combat SportsApril 12, 2022in „Studii de siguranță” Studiu - Biomarkerii ar putea ajuta la identificarea riscului CTE la sportivii cu istoricul leziunii cerebrale 26, 2016in „Studii de siguranță”

Adăugând la baza de date a acestui site despre studiile traumelor cerebrale legate de sport, The Journal of Neurotrauma a publicat un studiu aruncând o privire asupra potențialelor deficiențe de sportivi profesioniști cu un istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric al istoricului de istoric…

Leave a Reply

Your email address will not be published.