Greșit acasă cel mai bun copil

Bună ziua! Cum stă treaba? Exact cum a fost weekendul tău?

Am avut un weekend extrem de bun, agitată. Chiar aici sunt cele mai importante momente, precum și evenimente aleatorii din ultimele zile …

1. M-am dus să văd cel mai nou membru al familiei mele … cumnata mea, precum și nepoata sunt House, precum și merg bine.

2. BFF -ul meu a venit prin frați, precum și locația lui Sil pentru a vedea copilul.

Ei bine, mai întâi a mers la casa greșită. La fel de bine, ea a continuat să mă trimită mesaje, afirmând „Sunt aici”. … “Aici”…. „Nu vreau să bat la fel de tare”

Am fost confuză de când nu am văzut -o afară sau mașina ei. Așa că m -am dus să mă uit în jur și am descoperit -o la casa unui vecin. HA!

3. Mi -e dor de tuckker, puiul pe care îl stăteam. ca dragostea iubirii.

4. Există un cap roșu pe pepene verde !! Pepene verde este cea mai bună mâncare pentru gingeri (sau cel puțin acesta).

5. Am încercat astăzi primul meu Poke Bowl! Acestea au fost în jur de mai mult timp în regiunea Orange, însă nu sunt cel mai semnificativ fan al peștilor brute, așa că nu am fost foarte încântat să -l încerc.

A fost bun. Mi -a plăcut, totuși cred că aleg castroasele teriyaki.

6. Un bun prieten încearcă bucătar ecologic-un serviciu sănătos de expediere a mesei. Au primit mesele Paleo, precum și am încercat una a doua zi. A fost bine, totuși mi -e dor de carbohidrați.

7. Mi -e dor de cățelușul meu! Am afirmat deja asta?

8. Am încercat buzunarul brațului pentru a -mi ține telefonul într -o fugă în acest weekend. Nu pot să cred că nu am mai încercat niciodată ceva de genul acesta.

9. Am făcut ceva mai multă pregătire pentru masă pentru fratele meu, precum și pentru SIL pentru această săptămână. Am făcut carne de porc trasă, morcovi glazurați, precum și pâine de porumb.

Morcovii glazurați au ieșit atât de bine. Le voi face din nou cu siguranță!

10. De asemenea, am făcut caserola de chili relleno.

11. Păr transpirat. Nu -i pasă.

12. Evident, am mâncat PB direct de la lingură la un moment dat … Sunt fericit că am făcut o fotografie din moment ce vreau să retrăiesc delicioasa.

13. Tocmai am primit uriașa carte roșie pe poștă! (Cineva de la editor mi -a trimis -o.) Sunt încântat să -l inspectez!

14. Achiziția mea totală de impulsuri într-o benzinărie din Las Vegas-ochelari de soare ecologici neon, este noul meu lucru preferat.

Întrebare: Care a fost cel mai bun lucru pe care l -ați făcut sau ați mâncat în acest weekend?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Bună ziua! Cum stă treaba? Exact cum a fost weekendul tău? Am avut un weekend extrem de bun, agitată. Chiar aici sunt cele mai importante momente, precum și evenimente aleatorii din ultimele zile … 1. M-am dus să văd cel mai nou membru al familiei mele … cumnata mea, precum și nepoata sunt House, precum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.