Avocatul Morgan Lewis scrie despre modul în care schimbarea administrației americane poate afecta industria sportivă

Elizabeth C. Polido, asociată în biroul din New York al Morgan Lewis, tocmai a publicat următoarea piesă în timp util pe site -ul firmei:

„Președintele ales Joseph Biden a indicat că va face modificări semnificative în politicile și practicile administrației anterioare care vor afecta publicul și angajatorii, inclusiv în industria sportivă.

COVID-19

Pe măsură ce pandemia Coronavirus (Covid-19) continuă să se agraveze, mulți anticipează că o administrație democratică ar putea adopta o abordare la nivel național pentru a gestiona pandemia. Mandatele federale pot include blocaje, cerințe de distanțare socială și restricții de călătorie, care ar limita în continuare sporturile live, în special în statele care permit în prezent publicului să participe la jocuri. Evenimentele sportive live sunt generatoare de venituri vitale pentru industria sportivă, inclusiv ligi, organisme organizaționale, radiodifuzoare, firme de pariuri sportive, firme de evenimente, vânzători de bilete, furnizori de vânzare cu amănuntul și furnizori de ospitalitate, printre altele. Dacă sporturile live sunt în continuare limitate, organizațiile sportive se vor confrunta probabil cu o scădere corespunzătoare a angajaților, a jocurilor, a sponsorizării și a veniturilor generale.

Administrația Biden ar putea impune, de asemenea, cerințe mai stricte de sănătate și siguranță, care ar trebui să fie implementate de organizații sportive în ceea ce privește jucătorii și antrenorii lor, precum și de către companiile lor, cu amănuntul și cu alți angajați. Retailul, în special, poate continua să fie perturbat în mod semnificativ de restricții mai stricte de sănătate și siguranță, așa cum am văzut în toată această pandemie. Organizațiile sportive ar putea avea nevoie să-și reevalueze planurile de distanțare socială și protocoalele de screening (atât pentru angajați, cât și pentru membrii publicului care interacționează cu angajații la locul de muncă) și să își revizuiască politicile privind monitorizarea testelor Covid-19.

În cele din urmă, protocoalele COVID-19 mai stricte pot fi, de asemenea, problematice pentru călătoriile legate de sport, în special pentru participanți, personal și sportivi care, în mod normal, călătoresc pe larg pentru a participa la competiții sau evenimente. Acest lucru ar putea fi complicat și mai mult de cerințele de carantină potențial mai stricte, care pot împiedica călătoriile pe scurt și afectează programarea jocurilor. Organizațiile și sportivii vor trebui să facă față timpului suplimentar pentru a rezolva aceste probleme și vor trebui să rămână la curent cu restricțiile de carantină și de călătorie.

Imigrare

În ciuda cerințelor de călătorie potențial mai oneroase la nivel național, președintele ales Biden este de asemenea de așteptat să reducă unele dintre politicile mai restrictive ale administrației Trump privind imigrația. Acest lucru ar putea crește numărul de vize acordate pentru imigrația bazată pe ocuparea forței de muncă și poate facilita jucătorii, antrenorii și personalul străin să călătorească și să obțină vize pentru a trăi și a lucra în Statele Unite.

Cultura la locul de muncă

S -a concentrat reînnoit pe egalitate, diversitate și incluziune la locul de muncă, în special în lumina mișcării Black Lives Matter din Statele Unite. Multe organizații sportive au fost în fața și centrul în această mișcare și și -au asumat angajamente semnificative pentru a -și crește diversele populații de angajați și pentru a crea locuri de muncă mai incluzive. În ceea ce privește aceste eforturi, președintele Trump a emis recent un ordin executiv care interzice „conceptele divizive” în trainingurile diversității la locul de muncă. De când a fost emisă comanda, Oficiul Programelor Federale de Conformitate a Contractului a trimis scrisori către mai multe companii care indică faptul că angajamentul lor de a crește semnificativ numărul managerilor negri și al angajaților ar putea încălca legile federale privind acțiunea afirmativă.

În schimb, inițiativele de diversitate și incluziune au fost integrante pentru mai multe dintre platformele de campanie ale președintelui ales Biden și a indicat că justiția rasială va fi o parte importantă a agendei sale în funcție. Potrivit site -ului campaniei Biden, administrația Biden va reedita și va mandat respectarea unui ordin executiv din 2011 pentru promovarea diversității și incluziunii în forța de muncă federală. De asemenea, este de așteptat ca președintele ales Biden să încerce să retragă recentul ordin executiv al președintelui Trump.

Această schimbare de conducere poate oferi un impuls atenției reînnoite a țării pe diversitate și incluziune. Angajatorii se pot aștepta, de asemenea, la aplicarea mai mare a legilor care vizează discriminarea sistemică și o discriminare sporită la locul de muncă și plângeri de hărțuire. În consecință, organizațiile sportive, ca și alți angajatori, ar trebui să ia în considerare revizuirea politicilor și practicilor de investigare, angajare, reținere și reziliere pentru prejudecăți implicite și implementarea programelor interne (de exemplu, consilii de diversitate și incluziune, grupuri de afinitate, instruire) pentru a crea o mai diversă , loc de muncă incluziv și echitabil.

Salariu egal

În timpul campaniei sale, președintele ales Biden a promis că va îmbunătăți securitatea economică pentru femei, luptând pentru salarii egale și este de așteptat ca administrația sa să urmărească consolidarea legilor federale privind salariile egale. Acest lucru ar putea aveaUn impact semnificativ asupra industriei sportive, care în ultimii ani a înregistrat o creștere a litigiilor și a publicității legate de salariul egal, inclusiv în ceea ce privește baschetul, hocheiul și fotbalul femeilor. Prin urmare, organizațiile sportive ar trebui să evalueze practicile lor de salarizare egale, inclusiv prin efectuarea auditurilor, pentru a se asigura că sunt conforme cu legile federale și de stat.

Monitorizăm îndeaproape evoluțiile și suntem bucuroși să discutăm părerile noastre despre ceea ce se poate întâmpla în ceea ce privește schimbarea conducerii și posibilii pași următori pentru organizația dvs.

Navigând în următorul.

Împărtășirea informațiilor și resurselor care ajută clienții noștri să se pregătească și să abordeze problemele în evoluție este un semn distinctiv al lui Morgan Lewis. În acest scop, menținem un centru de resurse cu acces la instrumente și perspective asupra subiectelor în timp util determinate de evenimente actuale, cum ar fi criza de sănătate publică globală, incertitudinea economică și dinamica geopolitică. Găsiți resurse despre cum să faceți față peisajului de afaceri, social și politic al globului în continuă schimbare la navigarea următoarei. și Coronavirus Covid-19 pentru a fi la curent cu evoluțiile pe măsură ce se desfășoară. Abonați -vă acum dacă doriți să primiți un digest de noi actualizări la aceste resurse. ”

Pentru mai multe despre Elizabeth, vizitați aici.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

Elizabeth C. Polido, asociată în biroul din New York al Morgan Lewis, tocmai a publicat următoarea piesă în timp util pe site -ul firmei: „Președintele ales Joseph Biden a indicat că va face modificări semnificative în politicile și practicile administrației anterioare care vor afecta publicul și angajatorii, inclusiv în industria sportivă. COVID-19 Pe măsură ce…

Leave a Reply

Your email address will not be published.