De ce am continuat să merg după ce am căzut pe o rulare

Această publicație este în parteneriat cu Band-Aid® Brand. Cu toate acestea, toate opiniile exprimate sunt ale mele.

Indiferent cât de mult îți place să alergi – când te antrenezi pentru o jumătate de maraton sau maraton complet, de obicei, există un punct în cel puțin una dintre alergările lungi atunci când vrei să renunți. Nu doar un fel de telefon îl sună pe zi, precum și să mergi acasă … Nu.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ziua 2 de antrenament la maraton
Jurnalul de antrenament Marathon Day 2. Runeatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 45 de secunde

Urmatorul
Test de anticorpi Covid 19
05:19

Trăi
00:00
08:21
01:45

Vrei să te oprești permanent cu un Q de finanțare, precum și unele cuvinte cuss aruncate pentru accent.

Am fost acolo.

Am căzut pe alergări.

Căștile mele au murit.

M -am înțepat de o viespe (am fost înțepat de o albină înainte, cu toate acestea, viespe a rănit mult mai mult).

A fost foarte cald.

A înghețat.

În calitate de alergători, ne ocupăm de provocări în condiții meteorologice / dealuri / răni / motivație …

Face parte din afacere.

Nu înțelegeți niciodată ce se va întâmpla în ziua cursei. S -ar putea să existe grindină sau ar putea fi 100 de grade … cel mai bun amic al tău te poate surprinde la linia de suprafață … stațiile de ajutor pot rămâne fără băuturi electrolitice … s -ar putea să te ridici să te simți ca un milion de dolari, precum și PR … sau să te ridici pe asta dimineața dureroasă la întâmplare …

Este dificil să anticipezi ce poate apărea în ziua cursei. Așadar, atunci când aveți de -a face cu dificultăți în timpul antrenamentului, trebuie să alegeți exact cum doriți să oferiți cu el. Utilizați fiecare provocare ca o șansă de a vă îmbunătăți jocul mental.

Nu -l lăsa să te rupă. Aceasta este posibilitatea dvs. de a rezolva această problemă, de a o cuceri, precum și de a vă spori încrederea înainte de ziua cursei.

Dacă puteți continua (fără pericol de vătămare sau pericol), aveți posibilitatea de a persevera, precum și de a dezvolta încredere fizică sau psihică (sau ambele).

Când vă antrenați pentru o cursă, în special o distanță pe care nu ați făcut-o niciodată până acum-pot exista dificultăți neprevăzute sau back-backs. Am câteva povești de genul acesta, precum și pentru a fi veridic – nu am fost întotdeauna greu. Cu toate acestea, am crescut cel mai mult din momentele în care am făcut ceva ce am crezut că nu pot.

Lucrez cu bandaje adezive de marcă Band-Aid®, precum și Neosporin® + durere, mâncărime, unguent de cicatrice pentru a împărtăși povestea mea #stickwithit. Există o alergare specifică în care m -am împins, precum și am continuat să mi -am apărut în cap, în timp ce credeam despre asta …

Una dintre ori în care am căzut (da, au fost multe) în timpul unei alergări, mi -am jefuit genunchiul destul de rău. Făceam o buclă de 5 mile de 3 ori pentru un general de 15 mile. Am fost pe a doua buclă când pantoful meu a prins ceva pe pasarelă, precum și înainte de a -l înțelege, am venit să mă prăbușesc dificil într -o grămadă uriașă transpirată.

A fost jenant. Doare. A fost infricosator.

Dar când mi -am dat seama că nu sunt rănit grav, m -am ridicat, am aruncat o privire asupra genunchiului meu sângeros, precum și despre ceea ce mi -am dorit să fac.

Ei bine, mi -am dorit să -mi pară rău pentru mine. Oricât de mult mai mult decât am realizat – am fost la 10 mile într -o alergare de 15 mile. Dacă mă opresc acum, nu aș mai putea să fac o mai lungă durată de mâine, așa că mi -ar fi ratat pe termen lung pentru această săptămână.

Și am înțeles că, pe lângă zgârieturi, am avut o vânătăi care se dezvolta încet acolo unde am lovit pământul.

Așa că am avut o opțiune –

S -ar putea să mă opresc acolo și să -mi tai scurtul. Eram lângă mașina mea, precum și genunchiul meu, precum și ego -ul erau învinețite.

Sau

S -ar putea să mă prăfuiesc și să continui. S -ar putea să ieșesc la această alergare. Nu am fost grav rănit. Aș fi bine să continui încă una de 5 mile înainte de a -mi îndrepta casa pentru a -mi curăța rănile.

Am ales să rămân cu el, precum și să -mi suprafață alergarea. M -am gândit: „Deja este de rahat că am căzut, cu toate acestea, va fi mai rău dacă am căzut la fel de bine ca și nu am terminat.”

Așa că am continuat. Am lovit 15 mile, precum și apoi m-am dus acasă pentru a-mi curăța resturile, precum și pentru a-mi oferi o odihnă bine meritată (și multă înghețată pentru afectarea uimitoare a vindecării).

Am fost cu adevărat fericit de mine pentru că am terminat acea alergare. Am avut o ieșire simplă. S -ar putea să fi justificat complet oprirea, precum și să merg acasă. Au fost momente în care am redus rulările din motive similare. Cu toate acestea, de data aceasta m -am împins să continui. La fel de bine că mă bucur că am făcut -o.

Când aveți de -a face cu un blocaj rutier în timpul unei alergări, țineți cont de câteva lucruri:

Fii înțelept – păstrează -ți sănătatea și starea de bine, precum și securitatea prioritatea principală.

Fii puternic – Credeți -vă că sunteți alergător. Ești dur. Te antrenezi pentru o cursă!

Fii preluat – ai asta. Ai încredere în tine. Selectați următorul pas, precum și relocarea înainte.

Întrebare: Exact de cât de de nenumărate ori în 1 ciclu de antrenament al cursei (de orice tip de distanță) aveți de -a face cu o dificultate uriașă sau un obstacol?

Cum te descurci cu asta?

Trimite -mi cartea de lucru

2Save

Împărtășirea este grijulie!

2Ac

Acțiune

Tweet

Acțiune

Poștă

Acțiune

Continuați să le alegeți:

stivați pe milele care rulează Dificultate Certificatul de finisare

stivați pe milele care rulează Dificultate Certificatul de finisare

Stiva anuală pe mile dificultăți este aproape de linia de suprafață! exact cum ai făcut? etichetă @Runeatrepeat pe Instagram cu

cele mai bune afirmații pentru alergători

cele mai bune afirmații pentru alergători

Iată o listă de 51 de afirmații pozitive pentru alergători. Am discutat despre acestea pe Instagram astăzi, deoarece este posibil să nu recunoașteți

Ce se întâmplă atunci când începeți să alergați la fel de repede

Ce se întâmplă atunci când începeți să alergați la fel de repede

Primul maraton pe care l -am completat simțindu -mă puternic și rapid a avut loc de când am văzut un amic în timp ce treceam pe linia de început. El traieste

Acesta este motivul pentru care alerg

Acesta este motivul pentru care alerg

De ce alerg. Toți avem diferite motive pentru care rulăm. Cu toate acestea, este uimitor că ne putem conecta cu rularea, precum și cu social media.

Rularea dificultății Dopey 2022 (Seria Disney World Run)

Rularea dificultății Dopey 2022 (Seria Disney World Run)

M -am înregistrat doar pentru a rula provocarea Dopey! Nu am remușcări ale cumpărătorului … sau ar trebui să spun, remușcarea lui Runner – încă. Sunt

Exact cum să utilizați tehnica de rulare / plimbare pentru alergări lungi

Exact cum să utilizați tehnica de rulare / plimbare pentru alergări lungi

Exact cum să utilizați tehnica de alergare/plimbare pentru antrenamentele de maraton pe termen lung. Truc la jumătate de maraton, precum și antrenament complet. De ce să alergi/să mergi m

⚡ de Sharereaholic

.

Această publicație este în parteneriat cu Band-Aid® Brand. Cu toate acestea, toate opiniile exprimate sunt ale mele. Indiferent cât de mult îți place să alergi – când te antrenezi pentru o jumătate de maraton sau maraton complet, de obicei, există un punct în cel puțin una dintre alergările lungi atunci când vrei să renunți. Nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.