Echipa de fotbal din colegiu anulează jocul de la Test Covid – a fost un fals pozitiv

de Peter Dawson

Covid-19 continuă să rămână mare în țară, precum și sportul fotbalului universitar în câteva dintre cele mai ciudate moduri.

Problemele lui Notre Dame cu virusul sunt, potrivit antrenorului principal, Brian Kelly, rezultatul unei mese de pregame, precum și a unui jucător de vărsături. Săptămâna trecută, universitatea de la Buffalo a declarat că 25 de sportivi, inclusiv 19 jucători de fotbal, au testat pozitiv pentru Coronavirus.

De asemenea, săptămâna trecută, Owers Outlets a raportat că un joc de non-conferință între două instituții ale Diviziei I FBS a fost anulat … prematur.

Georgia State, care trebuia să călătorească cu câteva ore până la I-85 de la Atlanta, și-a întârziat jocul cu UNC-Charlotte, care a fost aranjat pentru 26 septembrie.

După cum se dovedește, Georgia specifică rezultate inexacte de la testele covid ale echipei, întrucât se pregătea să plece pentru Charlotte în acea vineri, 25 septembrie. Rezultatele inițiale, inexacte, ar fi expus rezultatele testelor POSTID pozitive pentru patru persoane. În plus, luați legătura cu urmărirea a sugerat ca alți 17, inclusiv un singur antrenor, să aibă nevoie de carantină.

Georgia specifică directorul atletic, Charlie Cobb, a declarat că toți acei indivizi și-au testat tampoanele. În cele din urmă, toate rezultatele au revenit negative.

Într -o declarație, Cobb a declarat „În acest moment, directorul de laborator a informat personalul nostru medical că o eroare umană vineri dimineață a declanșat eroarea în rezultatele testelor. Vestea dezamăgitoare este că am putea juca sâmbătă. Mai important, știrile pozitive sunt că nu avem de -a face cu o pauză în acest moment. ”

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
E-mail

de Peter Dawson Covid-19 continuă să rămână mare în țară, precum și sportul fotbalului universitar în câteva dintre cele mai ciudate moduri. Problemele lui Notre Dame cu virusul sunt, potrivit antrenorului principal, Brian Kelly, rezultatul unei mese de pregame, precum și a unui jucător de vărsături. Săptămâna trecută, universitatea de la Buffalo a declarat că…

Leave a Reply

Your email address will not be published.