Gânduri de pe termen lung

încântat sâmbătă! M -am trezit luminos și devreme pentru a intra pe termen lung. Vedeți feed -ul meu de Instagram pentru un videoclip rapid al dimineții mele.

Știi că nu sunt unul care să fac o condamnare lungă legitimă sau o recapitulare de cursă unde trec prin fiecare milă. Și presupun că nu ai timp pentru asta?
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Idei de mască de față pentru a alerga și a merge afară
Masca de față pentru a alerga și a merge afară în timpul focarului de coronavirus.
Ai nevoie să porți o mască? Ce mască este cea mai bună pentru alergători și călători?

Vezi cea mai bună alegere a mea pentru o mască.
În plus, recomandările CDC cu privire la când să poarte o mască și ce fel în timpul focarului Covid19.
Mai multe pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Am un test Covid-19
05:16

Trăi
00:00
08:21
07:15

Oricum. Am încercat să -mi amintesc câteva dintre gândurile mele aleatorii pe care să le împărtășesc cu clasa.

Creierul meu pe termen lung:

Mile 1: La di da … alergând alergând

Mile 3: Nu este în serios nimeni ideal acum! doar eu. Sper că nu voi fi răpit …

Mile 6: sperie prostia unei femei care este la telefon. Am spus „Bună dimineața!” De două ori, dar a fost incredibil de apelul ei.

Mile 8: Vedeți un ofițer de poliție care merge pe un hound de sânge, alți trei ofițeri urmează o cale înapoi și două mașini de poliție conduc alături de ei. Începeți -vă și credeți că există o bombă. Primiți mai puțin speriați când îmi amintesc că sunt în Irvine.

Mile 9.5: Reumpleți -mi sticla de apă. Mănâncă fasole sport. A adus un nuun suplimentar pentru mai târziu în fugă.

Mile 12: Waffles.

Mile 14: Sex.

Mile 16: Pot să -mi schimb cursele la jumătate de maratoane în loc de pline? <- Gândiți-vă la un moment dat pe fiecare perioadă lungă. Mile 17: Nu în serios, voi verifica. Mile 18: 18 este aproape 20, pariez că mă pot opri. Mile 20: Timpul de mâncare. Restul zilei va fi petrecut relaxat și mâncare ”. La fel cum îmi place Întrebare: Dacă ar trebui să alegeți o singură lovitură pe care ați alege -o: vodka sau grâu? Trimite -mi cartea de lucru Salvați Împărtășirea este grijulie! Acțiune Tweet Ac Acțiune Poștă Acțiune Continuați să optați pentru acestea: Instagram Live-Q & A sesiune și alte distracții pe fugă! Instagram Live-Q & A sesiune și alte distracții pe fugă! Salut! Cum stă treaba? Am vrut doar să fac check -in și să spun salut ... salut! și să vă actualizeze curente alergarea și mâncarea curentă care se întâmplă Cum să încadrați antrenamentul maraton în viața dvs. ocupată cu podcast -ul de instructor running 96 Cum să încadrați antrenamentul maraton în viața dvs. ocupată cu podcast -ul de instructor running 96 Cum să se potrivească antrenamentelor de maraton într -o muncă cu normă întreagă și o viață de familie. Mergând de la un maraton la un maraton ultra, traseu ru Antrenament pentru seria video Boston Marathon Gazdă Hello! Antrenament pentru seria video Boston Marathon Gazdă Hello! Salut! Găzduiesc o serie video numită „10, 000 de mile până la Boston” cu Hyland's Power! Urmăm o echipă de Heale Cât timp trebuie să fie pe termen lung și să fie cel mai bun lucru în mișcare de răspuns la întrebări și răspunsuri Cât timp trebuie să fie pe termen lung și să fie cel mai bun lucru în mișcare de răspuns la întrebări și răspunsuri Cât timp trebuie să fie timpul tău lung pentru o jumătate de maraton? IT Band Sydrome - Cât timp ați decolat de la alergare? Rrca coa Întrebări și răspunsuri pe mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară și multe altele! Întrebări și răspunsuri pe mâncare intuitivă și binging, idei pentru alergarea de vară și multe altele! AlergaNing Food Fitness Fitness Intuitive Mâncare și răspunsuri. idei pentru alergarea de vară, ce să faci dacă ești deprimat și Cel mai bun echipament pentru a rula în siguranță noaptea Cel mai bun echipament pentru a rula în siguranță noaptea Cele mai bune echipamente de rulare pentru alergări întunecate de dimineață sau alergări de noapte. Lumineți echipamentul de rulare pentru alergări întunecate sau mersul și reflectarea ⚡ de Sharereaholic .

încântat sâmbătă! M -am trezit luminos și devreme pentru a intra pe termen lung. Vedeți feed -ul meu de Instagram pentru un videoclip rapid al dimineții mele. Știi că nu sunt unul care să fac o condamnare lungă legitimă sau o recapitulare de cursă unde trec prin fiecare milă. Și presupun că nu ai timp…

Leave a Reply

Your email address will not be published.