Fitbloggin Friday – Breakfast!

Dimineața este tuturor celorlalți mulțumiți că este vineri?! Pentru că am fost în afara orașului luni și marți, am o mulțime de lucruri de blog/scriere de făcut înainte de weekend (îmi pare rău dacă am neglijat e -mailurile tale – sunt pe asta!).

Dar, înainte de a ajunge la muncă, trebuie să intru într -un 10 miler! Pentru că acum antrenez un grup de alergare recreativă (asta nu contribuie cu adevărat la pregătirea mea personală), trebuie să fac alergări lungi vineri. Sunt o „creatură a obișnuinței”, așa că acest lucru se simte atât de ciudat. Dar, sunt îmbrăcat și alimentez cu un bagel și o cafea înghețată în timp ce vorbim comunicăm prin internet
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Cum se face antrenamentul corpului inferior pentru alergători a
03:09

Trăi
00:00
08:21
08:01

Îmi port tricoul tehnologic de la Black Cat 10 Miler. Motivul pentru care alerg este pentru cămașă, dar o mulțime de tricouri pe care le-am primit în acest sezon de curse au fost cu mâneci lungi?! Acum trebuie să le retrag pentru că se încălzește pentru asta în SoCal.

*Rețineți tortul în fundal, pentru că am făcut -o aseară …

Aceasta este o parte dintr -o serie de mesaje care duc la conferința Fitbloggin. Voi vorbi despre Blogging 101: Începerea în bloguri sănătoase.

Astăzi vorbim despre subiectul meu favorit – mâncare! Micul dejun Fitbloggin de vineri va fi sponsorizat de Attune.

Ne vom bucura …

Cereale unchiul Sam

Original

Căpșună

Miere de migdale

Erewhon gluten certificat total cereale gratuite

Orez crocant-maro- fără gluten

Orez crocant maro cu fructe de pădure mixte

Fulgi de porumb

Tot vineri, Attune sponsorizează o discuție cu dieteticianul înregistrat, Janel Ovrut. Secțiunea se numește „Du -te cu intestinul tău: cum nutriția și digestia afectează performanța ta”. Dacă aveți o întrebare pe care doriți să o răspundeți de un RD, mergeți aici și întrebați!

De parcă nu este suficient de încântat, Attune oferă un bilet către Fitbloggin plus 500 USD către hotel sau zbor! Uimitor, nu?!

Pentru a intra: accesați aici și discutați de ce ar trebui să fiți câștigătorul!

Concursul se va desfășura de vineri, 22 aprilie până vineri, 30 aprilie, la 9:59 a.m., la 10 a.m., vom anunța câștigătorul pe blogul Attune Foods Daily Digest.

Bine, m -am îndreptat să alerg. În mod ironic, cred că o să conduc la locul meu de alergare preferat, deoarece traseul meu local m -a înșelat nu a funcționat săptămâna trecută. Mai bine fac alegeri prietenoase cu Pământul restul zilei !!!

Întrebare: Sunteți o creatură a practicii și cu antrenamentele dvs.?

Atâta timp cât îmi amintesc că mi -am făcut alergările lungi sâmbătă. Se simte foarte ciudat să le faci vineri, chiar dacă este doar o zi liberă?!?!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Dimineața este tuturor celorlalți mulțumiți că este vineri?! Pentru că am fost în afara orașului luni și marți, am o mulțime de lucruri de blog/scriere de făcut înainte de weekend (îmi pare rău dacă am neglijat e -mailurile tale – sunt pe asta!). Dar, înainte de a ajunge la muncă, trebuie să intru într -un…

Leave a Reply

Your email address will not be published.