Viteza ta sau a mea? Cu 100 de alergători de maraton Lisa Jackson – Podcast 4

Audio Player

00:00
00:00
00:00

Podcast: Joacă în fereastră nouă | Descarca
Abonați -vă: podcast -uri Apple | Podcast -uri Google | Stitcher | RSS
Ultimele mele videoclipuri

Ziua de pregătire a maratonului 1

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 3 minute, 12 secunde

Urmatorul
Înainte de a fi revizuiri străini
09:42

Trăi
00:00
08:21
03:12

Lisa Jackson a finalizat peste 100 de maratoane. Cu toate acestea, jură că nu este un sportiv natural. Hmmm? Nu. Ea apare la fiecare cursă pentru a se distra. Pe lângă faptul că mentalitatea spre alergare a continuat -o să meargă pentru 100 de maratoane, jumătate de maratoane, precum și chiar un maraton ultra!

Realizările ei de alergare singure mă fac să vreau să vorbesc cu ea ore întregi. Dar, înainte de a înțelege ce alergător împlinit a fost, am mulțumit -o într -un grup de presă când am condus Maratonul de la Ierusalim. La fel ca ea a sfârșit prompt să fie persoana mea preferată. Este super prietenoasă, precum și adorabilă, precum și m -a făcut să mă simt ca și cum am fi bătrâni prieteni imediat.

Apoi, am ajuns să -i vorbesc mai mult, precum și am descoperit că era extrem de aproape de a -și conduce 100 -a maraton !! Uimitor.

Oh, precum și împărtășește povești din milioane de kilometri într -o carte! Lisa este autorul „Viteza sau a mea? Ceea ce alergarea m -a învățat despre râsul vieții, precum și despre venirea în ultimul rând ”. Are tone de povești, deoarece majoritatea curselor aleargă de -a lungul oamenilor, precum și își face prieteni.

Am păstrat legătura din moment ce am mulțumit la fel de bine, precum și ea a fost prima persoană pe care am dorit să o intervievez pentru podcast -ul RER.

Oh, ar trebui să menționez – locuiește la Londra, precum și este originar din Africa de Sud, așa că are și un accent super adorabil.

Lisa la fel de bine ca și eu vorbesc despre …

Cum a început să alerge – jură că ura ura să alerge de copil.

Cursa ei preferată – este ceva special, deoarece a făcut atât de multe!

Ce este să ieșiți la suprafață într -o cursă – de mai multe ori.

Care este „turul victoriei”-masa de după cursă preferată.

Și altele!

Ia cartea ei „Viteza ta sau a mea? Ceea ce alergarea m -a învățat despre râsul de viață, precum și despre venirea pe ultimul loc ”pe Amazon aici.

Dacă îl obțineți, putem discuta despre asta ca un club de carte Lil Running!

Întrebare: Ați finalizat vreodată ultima într -o cursă? Ați stat vreodată până la ultima persoană care a dat peste linia de suprafață?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Audio Player 00:00 00:00 00:00 Podcast: Joacă în fereastră nouă | Descarca Abonați -vă: podcast -uri Apple | Podcast -uri Google | Stitcher | RSS Ultimele mele videoclipuri Ziua de pregătire a maratonului 1 Mai multe videoclipuri 0 secunde de 3 minute, 12 secunde Urmatorul Înainte de a fi revizuiri străini 09:42 Trăi 00:00 08:21…

Leave a Reply

Your email address will not be published.