Breaking Monican News, precum și ai fi amici cu cineva

Am o veste uriașă Monican! Ești pregătit pentru asta? Acest lucru poate modifica orice ai crede că ai înțeles despre monicani.

Am înțeles că ai crezut întotdeauna Monican = scriitorul tău regional mexican cu cap roșu, pe nume Monica. Nu suntem siguri cum/când/de ce „n” a fost adăugat până la sfârșit, dar este acolo la fel de bine ca și cu el …
Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Test de anticorpi Covid 19
Am luat testul de anticorpi Covid19. Iată exact cum a mers la fel de bine ca și rezultatele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 19 secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
05:19

Ei bine, sunt pe cale să telefon în îngrijorare orice ai înțeles despre monicani …

Ben m-a sunat ieri pentru a afirma că se bucura de o imagine de știință sci-fi, precum și de vorbă despre monicani = oameni din orașul Monica. La fel ca și a început să se uite la întâmplare. Se dovedește că există o trupă din Australia numită The Monicans! Ha!

Aceasta este una dintre melodiile lor … este din 2012.

Iată pagina lor de Facebook – Monicanii – dacă doriți să le inspectați.

Super aleatoriu, nu?

În alergare, precum și să mănânci știri …

Am avut o alergare cu adevărat grozavă marți! 10 mile. Pe metoda înapoi am ascultat Despacito la repetare. Poate că voi adăuga niște muzică „The Monicans” la lista mea de redare pentru a o modifica …

Ce am mâncat …

Nu înțeleg exact cum nu am mai încercat acest lucru înainte, însă am găsit doar sosul de dragon ecologic al lui Trader Joe. DRAGOSTE. Imi place. Nu -mi place mult mai mult decât Sriracha, cu toate acestea îmi place cu adevărat. Nu am fost un fan al versiunii TJ a Sriracha, așa că cred că probabil am intrat în ea crezând că va fi similar. Am fost plăcut surprins. Bun, picant, aromat.

Și mami-ul meu, precum și fratele Lil au venit în ziua următoare, precum și am obținut indian. Vegas este rareori „rău”, însă a sărit pe scaun așa cum și -a dorit unii! Prins! Sunt sigur că mama mea nu mă crede când spun: „Nu face niciodată asta!”

Prietenul meu cu cel mai drăguț cățeluș din lume primește șorț albastru, precum și a făcut -o pentru prânz a doua zi. Am trecut de când îmi place cățelușul. Mâncarea este un bonus suplimentar.

Friendish = Evident Friendish este o aplicație, cu toate acestea am indicat -o, deoarece cineva cu care ești prietenos, totuși nu ai apela telefonul pe un prieten. Știi? Ha!

Întrebare: Ați fi amici cu cineva tocmai de când v -a plăcut câinele lor?

Eu: Ummm, de ce? Este evident?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Am o veste uriașă Monican! Ești pregătit pentru asta? Acest lucru poate modifica orice ai crede că ai înțeles despre monicani. Am înțeles că ai crezut întotdeauna Monican = scriitorul tău regional mexican cu cap roșu, pe nume Monica. Nu suntem siguri cum/când/de ce „n” a fost adăugat până la sfârșit, dar este acolo la…

Leave a Reply

Your email address will not be published.