MMA nu este „cel mai sigur sport din lume”, ci mai sigur decât mulți critici cred că

astăzi Dana White, președintele UFC, este raportat ca afirmând că MMA „este cel mai sigur sport din lume”.

În mod surprinzător, o mulțime de feedback negativ a venit din această afirmație ușor refutabilă. Deși acest comentariu trebuie criticat ca fiind incorect de fapt, ceea ce nu trebuie pierdut în litigiu este faptul că sporturile izbitoare au un record de a avea un risc general de accidentare care este mai mic decât fotbalul, hocheiul, lupta și fotbalul.

În comparație cu alte arte marțiale și sporturi de luptă, MMA produce rate de accidente similare în funcție de studiile examinate de la egal la egal pe care le accesați aici și aici.

Literatura științifică bazată pe studii de caz din lumea reală trebuie să fie baza oricărei dispute care să abordeze MMA și să combată siguranța sportivă. Pentru orice persoană care încearcă să găsească date științifice suplimentare despre ratele de accidentare, în special ratele de accidentare concuzive, în MMA și alte sporturi, sugerez să vizitați biblioteca de concurență sport pentru acces la sute de studii examinate de la egal la egal.

Publicitate

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

De ce consecințele post concuzive nu trebuie să fie înnegrite de UFCMAY 8, 2013 „Studii de siguranță”
Procesele de concurență – sunt inundații pe cale să se deschidă în lumea MMA? 13 mai 2013 Cu 1 comentariu
Studiu – MMA are cea mai mare rată de accidentare în rândul Sportssemberului de luptă 20, 2015 în „Studii de siguranță” din 2015

astăzi Dana White, președintele UFC, este raportat ca afirmând că MMA „este cel mai sigur sport din lume”. În mod surprinzător, o mulțime de feedback negativ a venit din această afirmație ușor refutabilă. Deși acest comentariu trebuie criticat ca fiind incorect de fapt, ceea ce nu trebuie pierdut în litigiu este faptul că sporturile izbitoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.