Așa că am auzit …

în această după -amiază am apucat câteva mușcături de ravioli remarcabili ai lui Ben și am făcut un smoothie verde pentru a merge. Am dat acest lucru în drum spre grupul meu. Astăzi am alergat cu lista rănită, așa că nu am alergat ”cu adevărat. Tu stii?

Când am ajuns acasă, am făcut cel mai rapid lucru pe care l -am avut – o masă congelată. L -am împerecheat cu o salată completată cu pansamentul de arahide TJ și caju. Știu că este ciudat, dar îmi plac foarte mult bucătăria slabă. Cred că umple golul „alimentelor de cafenea”, deoarece mica mea școală catolică nu a avut una și am idealizat -o întotdeauna în creștere. Aleatoriu. Știu.
Ultimele mele videoclipuri

Antrenament de corp mai mic de 4 minute pentru alergători
Cinci exerciții ale corpului inferior pentru alergători! Încercați acest antrenament rapid de forță acasă pentru picioare, șolduri și glute. Nu este nevoie de echipament.

Podul glutei
Donkey Kicks – laturi alternative
Clamshells – laturi alternative

Obțineți mai multe informații pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 49 de secunde

Urmatorul
Sfatul de alergare rămâneți sănătos în timpul focarului Covid19
02:25

Trăi
00:00
08:21
04:49

Ben a spus: „Dumnezeu să binecuvânteze creatorul de înghețate.”

Cred că ar trebui să binecuvântăm și persoana care a găsit o modalitate de a face o versiune CAL ușor mai mică. Sper să le facă în ceruri!

Ben nu a făcut multe poze când a fost în Cancun, pentru că a fost beat uitat. Dar, el a primit câteva din casa remarcabilă pe care el și prietenii săi au închiriat -o. Casa era super scumpă, dar au fost 78 dintre ele care toate au fost tăiate, așa că au fost doar 2,50 USD fiecare sau ceva de genul …

Sunt trist că nu am fost niciodată în „Real” Mexic (călătoriile la Ensenada nu contează). Când eram copil, familia mea ar merge de câteva ori pe an la Rosarito și Tijuana. Nu a fost mare lucru.

Fapt aleatoriu: Prima dată când am mers la FL pentru a vedea familia lui Ben tot ce le -a spus amicii lor a fost că „Ben se întâlnește cu o fată mexicană”.

Când am întâlnit un singur amic al familiei cu care m -a salutat, „Așa că am auzit că ești din Mexic?” Cu o voce în plină expansiune. Asta a devenit o glumă interioară pe care o spunem în continuare

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

în această după -amiază am apucat câteva mușcături de ravioli remarcabili ai lui Ben și am făcut un smoothie verde pentru a merge. Am dat acest lucru în drum spre grupul meu. Astăzi am alergat cu lista rănită, așa că nu am alergat ”cu adevărat. Tu stii? Când am ajuns acasă, am făcut cel mai…

Leave a Reply

Your email address will not be published.