Ceea ce mănânc miercuri, ziua națională de băuturi roșii

în ziua în care eram un pic Gigolo Rer era de așteptat să alerge sau să mănânce. Apoi, s -a transformat rapid autentic, deoarece eu sunt doar eu. Astăzi este o privire a ceea ce am mâncat ieri, deoarece este destul de obișnuit …

Cele mai noi videoclipuri ale mele

Test de anticorpi Covid 19
Am luat testul de anticorpi Covid19. Iată exact cum a mers la fel de bine ca și rezultatele!

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 19 secunde

Urmatorul
Sugestii de mască de față pentru alergare, precum și pentru a merge afară
07:15

Trăi
00:00
08:21
05:19

Dar, în primul rând, mi -ar plăcea să -mi ofer un bun bun pe spate, deoarece ieri a fost Ziua Națională de băutură roșie, precum și nu mi -am băut toate mesele.

Micul dejun: ouă. Pentru zile. De data aceasta, în jurul amabilitate, un gluten Toufayan complet gratuit, precum și înecat în Sriracha, pentru obișnuit.

Gustare: o portocală, precum și unele migdale. Nici o fotografie de când mâinile mele erau lipicioase, salut.

Prânz: Am găsit niște somon la vânzare, precum și am făcut o salată elegantă! Sunt destul de fericit de acest lucru, deoarece de obicei este păsările de curte rămase sau ceva nu la fel de delicios.

Snack: Quest Bar.

Mai târziu, unele mâncare ar trebui să guste biscuiti grozavi cu avocado. Avocado -ul mamei mele sunt coapte și incredibile cel mai bine acum !!

Cina: Pintos Pizza. Mănânc solo în această seară, așa că am mai aruncat încă unul dintre acestea. Atât de simplu și gustos.

Desert: Am încercat să produc o rețetă de brioșă proteică cu unele banane excesiv de coapte, precum și metoda la fel de umedă. Eșuează. Dar, le -am pus în cuptorul de prăjitor, precum și le -am prăbușit peste iaurt cu sirop de ciocolată SF. Boom. Problema rezolvată.

Nu știu: De asemenea, am descoperit la întâmplare această fotografie pe telefonul meu, așa că ar fi trebuit să mânc și asta la un moment dat, cu excepția cazului în care Vegas nu -mi folosește telefonul pentru a face fotografii cu gustările sale …

Bine. Apoi, a venit timpul pentru un BEV pentru adulți.

Dar nu într -adevăr, deoarece este o noapte de instituție, precum și trebuie să mă asigur să -l îndepărtez pe Vegas la preșcolar cu ceilalți prieteni buni feline, precum și timpuriu*.

*Nu este adevărat pentru că A.) El este o felină la fel de bine că nu sunt atât de beat. B.) Se trezește la 16:00 PST

Sfarsit.

Întrebare: Ce mănânci astăzi?

Pot să am o mușcătură?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

în ziua în care eram un pic Gigolo Rer era de așteptat să alerge sau să mănânce. Apoi, s -a transformat rapid autentic, deoarece eu sunt doar eu. Astăzi este o privire a ceea ce am mâncat ieri, deoarece este destul de obișnuit … Cele mai noi videoclipuri ale mele Test de anticorpi Covid 19…

Leave a Reply

Your email address will not be published.