30 de secunde tutorial de nod de top

Bună ziua! De curând mi -am tăiat părul, precum și stilistul mi -a oferit straturi mai scurte. Acum, când îmi fac nodul de top neîngrijit, precum și îmi iau părul în jos, lasă un pic de valuri de plajă. Boom. Acest lucru este incredibil, deoarece părul meu este în mod normal super drept.

Oricum. Am menționat -o pe Twitter, precum și câțiva dintre voi au întrebat despre exact cum fac nodul meu de top. Iată un tutorial super rapid, precum și simplu.
Ultimele mele videoclipuri

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Exact cum să te pregătești să alergi. Sfaturi despre ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Înainte de a fi revizuiri străini
09:42

Trăi
00:00
08:21
05:34

Cum se face un nod de sus:

1. Trageți -vă părul în sus, ca și cum sunteți pe cale să faceți o coadă de ponei. Pune -ți banda de cauciuc în jurul bazei.

2. Trageți părul la jumătatea drumului, cu toate acestea, în loc să trageți totul, metoda apucați părul, precum și obțineți totul în bandă de cauciuc.

Apoi, faceți -o neplăcută, precum și boom.

Terminat.

Sfat: pulverizați niște spray de sare de mare pe păr înainte de a -l pune pentru câteva ore. Apoi, dă -l în jos, precum și vino cu mine să stai la plajă. Sfarsit.

Întrebare: Exact cum este părul tău astăzi?

Al meu: Orange, precum și gras.

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Bună ziua! De curând mi -am tăiat părul, precum și stilistul mi -a oferit straturi mai scurte. Acum, când îmi fac nodul de top neîngrijit, precum și îmi iau părul în jos, lasă un pic de valuri de plajă. Boom. Acest lucru este incredibil, deoarece părul meu este în mod normal super drept. Oricum. Am…

Leave a Reply

Your email address will not be published.