Subiect fierbinte marți – dependent de alergare?

mulțumit marți! Cum stă treaba?

Ieri mi -am făcut unghiile, precum și traumatizat femeia de unghii cu tăierea pe genunchi, precum și erupția rutieră pe piciorul meu. Cumva pare mai rău decât înainte, de când se deschide din nou de fiecare dată când mă așez/mă ridic. (Ați decis să vă scutesc o fotografie, deoarece câțiva dintre voi s -ar putea să vă aflați într -o locație publică care citește acest lucru, precum și să nu doriți să faceți barbă.)
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Masca de față pentru a alerga sau a merge în exterior sfaturi
Sugestii de mască de față pentru alergare sau mers afară în timpul focarului de coronavirus. Trebuie să purtați o tranzacție cu masca, precum și cele mai bune opțiuni pentru alergători.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 15 secunde

Urmatorul
Recenzie de scurtă durată Athleta.mp4
08:21

Trăi
00:00
08:21
07:15

Reacția ei a fost dramatică: „Oh, nu! Ce s-a întâmplat?!” Îmi doresc să am o poveste mult mai bună decât doar: „Am căzut…”

În loc de o fotografie cu rana mea deschisă, iată baia mea cu bule de OPI:

(Runeatrepeat Instagram)

Dependent de alergare?

Cineva (care cel mai probabil încerca să scadă un indiciu) mi -a trimis acest articol:

Seducția dependenței: mărturisirea unui alergător

Este un articol scurt prelungit cu privire la faptul dacă cineva poate fi sau nu dependent de alergare – totuși din punctul de vedere al unui alergător.

Scriitorul/alergătorul împărtășește exact modul în care a folosit pentru a alerga câțiva kilometri, apoi s -a antrenat pentru o cursă, precum și a alergat mai mult. Acum are nevoie de mult mai mulți, la fel de mult mai mulți kilometri pentru a simți exact aceeași satisfacție. Este nevoie de mult mai mult pentru a obține (alergătorul) ridicat I presupunând – îl obțin complet.

El continuă să spună:

„Cu două săptămâni în urmă m-am trezit simțindu-mă puțin sub vreme, cu toate acestea, această afecțiune nu m-a împiedicat să părăsesc casa la 4:45 a.m. în condiții meteorologice ploioase, de 38 de grade, pentru a acoperi 11 mile cu intervale de deal lucrate pentru excelent măsura. Nu a fost niciodată o alegere. Nu m -aș fi gândit să fac altceva. Când în cele din urmă am făcut -o înapoi, am simțit ca moartea, am coborât prompt cu o febră ridicată, precum și a fost limitat la culcare timp de trei zile. Aceasta a fost, a trebuit să o recunosc, o gripă de sine. ” – James McWilliams

Acest lucru poate fi zgomot la fel de mult ca cineva care nu rulează, oricât de numeroși dintre voi ați alergat sau a fost exercitat cu boală, deoarece „a trebuit”, deoarece ați putut să-l validați în cap.

Preocuparea uriașă este – credeți că puteți (sau) dependenți de alergare?

Am glumit, precum și am fost dependent de alergare în trecut, totuși nu am crezut cu adevărat că sunt. Pot opri orice tip de timp!

Cred că dacă sunt dependent, beneficiile depășesc efectele secundare. Este ca o pastilă pentru o depresie/anxietate/griji/singurătate – este mult mai bine să ai un pic la fel de bine decât să nu alergi deloc.

Am câteva suspiciuni mici, pot avea o personalitate dependentă. Cu toate acestea, alergarea este o dependență sănătoasă. Dacă voi fi dependent de ceva, aceasta este metoda de a merge, nu?

Acesta este motivul pentru care sunt destul de material care nu sunt de tip A, ceea ce bănuiesc că ar înrăutăți o presupusă dependență de dependență. AAAAND, când am evaluat scăzut pentru T-3 Tiroidă, medicul meu a declarat dacă nu ar fi fost pentru endorfinele de rulare, cel mai probabil aș fi fost destul de deprimat. Vedea?! Îngrijire auto. Boom.

Vreau să recunosc că încerc să -mi sporesc kilometrajul obișnuit, deoarece vreau o dezvoltare lentă la fel de mult ca pregătirea pentru ultra -ul meu în mai. De asemenea, recunosc, de asemenea, că am săpat acest impuls până acum.

Numele meu este Monica, precum și sunt dependent de pozele de rulare.

Dar dacă alergarea este greșită. Nu vreau să am dreptate.

Întrebare: Poate cineva să fie dependent de exerciții fizice? Tu esti?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

mulțumit marți! Cum stă treaba? Ieri mi -am făcut unghiile, precum și traumatizat femeia de unghii cu tăierea pe genunchi, precum și erupția rutieră pe piciorul meu. Cumva pare mai rău decât înainte, de când se deschide din nou de fiecare dată când mă așez/mă ridic. (Ați decis să vă scutesc o fotografie, deoarece câțiva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.