Trader Joe Joe Blarney Scone

a trebuit să ridic câteva ingrediente pentru o rețetă de cină interesantă și oprită de Trader Joe în această dimineață. Acest „Blarney Scone” mi -a atras atenția. De fapt nu este o scone, este pâinea de sodă irlandeză cu un nume distractiv

Anul trecut, în acest moment, locuiam în Maryland și am încercat pentru prima dată pâinea de sodă irlandeză de la o recoltă grozavă. A fost uimitor, doar mai bine. Rețineți cum pachetul este deschis, deoarece am o problemă în așteptare până când ajung acasă pentru a încerca lucruri noi.
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Travel Jane Review
Travel Jane Portable Review urinale.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 8 minute, 1 secundă

Urmatorul
Test de anticorpi Covid 19
05:19

Trăi
00:00
08:21
08:01

Am prăjit o bucată și am pus niște icbinb pe ea. Da, ia -l. Este ușor dulce, dar are un aspect savuros din cauza semințelor de caraway.

Restul prânzului meu a constat într -o salată de chiuvetă. Am dorit fasole ca compania nimănui în ultima vreme! Cred că, pentru că am fost atât de „concentrată cu ouă” în ultima vreme am uitat cât de mult iubesc fasolea! Ei bine, sunt din nou timp.

Vorbind despre a trăi în Maryland – am sfârșit prin a fi prins să citesc o grămadă de mesaje vechi din acest moment anul trecut. Iată ziua în care Ben și cu mine ne -am dus la grădina zoologică DC. Nu pot să cred că a trecut un an!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

a trebuit să ridic câteva ingrediente pentru o rețetă de cină interesantă și oprită de Trader Joe în această dimineață. Acest „Blarney Scone” mi -a atras atenția. De fapt nu este o scone, este pâinea de sodă irlandeză cu un nume distractiv Anul trecut, în acest moment, locuiam în Maryland și am încercat pentru prima…

Leave a Reply

Your email address will not be published.