Consecințele potențiale de reglementare, precum și contractuale, dacă „pensionarea” lui McGregor nu este sinceră

Actualizare 21 aprilie 2016 – Astăzi Conor a publicat o declarație care specifică că nu este pensionat, precum și a înregistrat, menționând că această claritate a fost făcută „pentru USADA, precum și pentru UFC, precum și prevederile contractului meu ”

______________________________________

În ceea ce poate fi denumit doar o zi nebună în lumea MMA, campionul UFC pe pene, Conor McGregor, a replicat că este retras din sport. La scurt timp după ce președintele UFC, Dana White, a făcut o apariție la televizor, remarcând că McGregor a fost tras cu adevărat de la UFC 200, unde a fost aranjat să se confrunte într-o revanșare mult anticipată cu Nate Diaz, pentru că nu a cooperat cu obligațiile sale de marketing.

Oricare ar fi adevărul, singurul lucru care este eliminat este evenimentul principal pentru UFC 200, care a fost puternic promovat nu mai este.

Dacă McGregor este într -adevăr pensionat, o transformare a evenimentelor din mass -media MMA nu crede, atunci nu există probabil consecințe legale care provin din această declarație neprevăzută, oricât de relativ de rutină în lumea sporturilor de experți. El va continua, UFC va păși, fanii vor păși mai departe.

Dacă, pe de altă parte, aceasta este o plantă dintr -o poveste care încă nu a ieșit la suprafață publică, există posibilitatea ca McGregor să poată face față acțiunilor disciplinare din partea Nevada, specifică compensația atletică pentru că nu a apărut în acest caz, dacă nu este cu adevărat retras .

Reglementările din Nevada au un aranjament rareori utilizat, având grijă de luptători care nu merg la un atac după ce au semnat un acord de atac. În special NAC 467.132 susține că

„Un combatant neînarmat, care încetează să funcționeze pentru a apărea într -un concurs sau expoziție în care a semnat un contract de atac, fără un motiv scris, considerat că este valabil prin compensare sau un certificat de la un medic desemnat de compensarea în dezvoltare În situația dizabilității fizice, este supus unei acțiuni disciplinare ”

Nu este eliminat dacă s -a semnat un contract de atac, însă probabil că UFC nu ar promova atacul fără siguranța semnăturii lui McGregor.

Dacă aceasta este situația, secțiunea de mai sus poate, după cum afirmă, poate activa „acțiune disciplinară” din compensare, cu excepția cazului în care McGregor furnizează compensarea cu un motiv scris că trebuie să se afle valabil.

O altă răsucire fascinantă este dezvăluită pensionarea din UFC include acum consecințe în plus datorită politicii anti -dopaj UFC/USADA. În conformitate cu politica, USADA poate testa sportivii pentru performanța interzisă îmbunătățind medicamentele până la „timp în care oferă o notificare UFC în compunerea pensionării lor din competiție”.

Dacă pensionarea nu este permanentă, există consecințe pentru sportivi atunci când încearcă să se întoarcă cu secțiunea 5.7.1 a politicii care specifică faptul că „un sportiv care oferă o notificare de pensionare la UFC sau s -a oprit altfel să aibă o legătură contractuală cu UFC, s -ar putea să nu reiau concurența în atacurile UFC până când nu a furnizat o notificare scrisă UFC a lui.

UFC poate renunța la această perioadă în „circumstanțe excepționale” sau în cazul în care „aplicarea strictă a politicii ar fi în mod evident nedreaptă” pentru sportiv, cu toate acestea, cel puțin, acest aranjament pune o anumită putere în mâinile UFC dacă McGregor joacă jocuri.

Este un pariu fără riscuri că această poveste între McGregor, precum și UFC este departe de a se termina, precum și noile progrese vor apărea în zilele următoare. În funcție de ceea ce se referă la reglementarea ușoară, precum și de alte consecințe contractuale nu pot fi excluse în următoarele răsuciri, precum și la transformarea acestei saga de desfășurare.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

McGregor / UFC Rift, precum și promoție „rezonabilă” 21, 2016
Care este exact funcția UFC în McGregor / Mayweather Superfight? 15 iunie 2017 cu 2 comentarii
Conor McGregor achiziționează licență de box expert; Cu toate acestea, de ce? 1 decembrie 2016 cu 5 comentarii

Actualizare 21 aprilie 2016 – Astăzi Conor a publicat o declarație care specifică că nu este pensionat, precum și a înregistrat, menționând că această claritate a fost făcută „pentru USADA, precum și pentru UFC, precum și prevederile contractului meu ” ______________________________________ În ceea ce poate fi denumit doar o zi nebună în lumea MMA, campionul…

Leave a Reply

Your email address will not be published.