8-prenilnaringenin: un anabolic natural pentru femei

Humulus Lupulus -Hop-Nume științific Humulus Lupulus-include flavonoidul oestrogenic 8-prenilnaringenin, un compus cu un efect anticatabolic brusc puternic. Studiul de animale, publicat de cercetătorii de la Universitatea din Tokushima din Japonia în PLOS One, sugerează că 8-prenilnaringenin este un anabolic natural care funcționează pentru femei.

Substanțele active din Humulus Lupulus sunt deja oferite pe piață. Sunt descoperite în suplimente menite să stimuleze dimensiunea sânului femeilor. Produsele pot fi într-adevăr eficiente, deoarece 8-prenilnaringenina este capabilă să interacționeze atât cu receptorul estradiol Alpha, cât și cu receptorul estradiol Beta, cercetătorii olandezi au găsit în 2004. [J steroid biochem mol biol. 2004 iul; Substanțele care activează beta -ul receptorului estradiol îmbunătățesc oasele, precum și protejarea vaselor de sânge. Substanțele care activează alfa receptorului estradiol stimulează creșterea sânilor.

Humulus Lupulus include cantități mici de 8 prenilnaringenină, cu toate acestea include, de asemenea, o substanță bioactivă mult mai esențială: xanthohumol. Cu toate acestea, fermentația, așa cum se întâmplă atunci când berea este preparată, precum și, de asemenea, odată cu conversia în ficat, modificări xanthohumol în 8 prenilnaringenină. Figura de mai jos arată din cel mai bun formule structurale pentru xanthohumol, produsul intermediar izoxanthohumol, 8-prenilnaringenin, precum și pe cel mai bun naringenină. Acest din urmă compus este descoperit în fructe de citrice.

Grupul prenil îmbunătățește impactul tot felul de fenoli din organism. De asemenea, puteți sintetiza 8-prenilnaringenin prin atașarea grupului prenil la naringenină într-un laborator.

Oestrogenii protejează țesutul de masă muscular, astfel încât japonezii au fost curioși dacă 8-prenilnaringenin face la fel. Sunt deschiși cu privire la intențiile lor: vor să stabilească super-alimente sau suplimente pentru persoanele al căror mușchi se ofilează, cum ar fi bătrânii sau bătrânii.

Japonezii au experimentat cu șobolani, în care nervii care duc la mușchii într -o laba au fost dezactivați [denervarea]. Figura din stânga de mai jos arată exact modul în care masa Gastrocnemius [GM] a început să se micșoreze după patru zile [bare negre]. Barele albe reprezintă mușchii gastrocnemius care au continuat să funcționeze așa cum se așteptau.

Pe cel mai bun de mai jos, puteți vedea impactul suplimentării cu un extract de lupulus humulus asupra scăderii masei de masă musculară ca urmare a inactivității. Cercetătorii au început să furnizeze hrana animalelor, inclusiv 5 la sută extract de humulus lupulus cu două săptămâni înainte de intervenție. La patru zile de la intervenție, șobolanii din grupul de administrare au pierdut opt la sută din masa gastrocnemius -ului lor inactiv. În grupul Humulus Lupulus, cifra a fost de doar trei la sută.

Cifrele de mai sus arată exact exact modul în care funcționează 8-prenilnaringenin. Acestea se bazează pe experimente în care japonezii au utilizat 8-prenilnaringenină sintetică. Pe cel mai bun de mai sus puteți vedea că 8-prenilnaringenina inhibă puternic activitatea proteinei care se ofilează în masa musculară Atrogin-1. În stânga de mai sus puteți vedea exact modul în care 8-prenilnaringenin stimulează oarecum activitatea moleculei esențiale anabolice Akt. Bare negre: Akt fosforilat; Bare albe: Akt general.

Naringenin a avut abia orice tip de impact în experimentele japoneze, precum și cifra de mai sus spune de ce. Cercetătorii s -ar putea să nu urmărească Naringenin în gastrocnemiusul șobolanilor. Celulele de masă musculară nu iau naringenină. Acesta este motivul pentru care grupul prenil este important, au concluzionat japonezii.

Japonezii au utilizat concentrații mari. Echivalentul uman ar fi de 0,4 mg 8-prenilnaringenină pe kg greutate corporală pe zi. Deci, dacă evaluați 70 kg, aveți nevoie de 30 mg. Pentru a obține această sumă, va trebui să mâncați 1,5 kg de hamei. Din fericire, suplimentele sunt disponibile. De la efectele lor oestrogene, acestea nu sunt cel mai probabil adecvate pentru bărbați.

Cercetătorii au fost plătiți de guvernul japonez.

Prevenirea atrofiei de masă musculară de disuză prin ingestia dietetică de 8 prenilnaringenină la șoarecii denervați.

Mukai R, Horikawa H, Fujikura Y, Kawamura T, Nemoto H, Nikawa T, Terao J.
Sursă

Departamentul de Științe Alimente, Institutul de Sănătate și Wellness Biosciences, Universitatea din Tokushima Graduate School, Tokushima, Japonia.

Abstract

Flavonoidele au atras un interes semnificativ în raport cu impactul lor asupra sănătății. 8-Prenylnaringenin (8-PN) este descoperit în hop-ul tipic (Humulus Lupulus), precum și se presupune că este responsabil pentru efectul de sănătate și sănătate al consumului de bere. Am dorit să clarificăm impactul prenilării asupra funcțiilor fiziologice ale flavonoidelor dietetice, comparând impactul 8-PN menținând cel al naringeninei intacte în prevenirea atrofiei de masă musculară de disuză, folosind un design de denervare la șoareci. Utilizarea de 8-pn (dar nu și naringenin) a împiedicat pierderea cântăririit în masa musculară gastrocnemius și mai susținută de lipsa inducerii materialului proteic al unei ubiquitine esențiale ligază inclusă în atrofia de masă musculară, atrogine-1, precum și prin activarea fosforilării AKT. Materialul 8-PN din masa musculară gastrocnemius a fost de zece ori mai mare decât cel al naringeninei. Aceste rezultate au sugerat că, în comparație cu naringenina, 8-PN a fost concentrat eficient în masa musculară scheletică pentru a-și exercita impacturile preventive asupra atrofiei de masă musculară. Este probabil ca prenilarea să producă funcții de carte pentru 8-PN prin îmbunătățirea acumulării sale în țesutul de masă musculară cu aport dietetic.

PMID: 23028754 [PubMed – în proces]
PMCID: PMC3446978

Sursă:

Humulus Lupulus -Hop-Nume științific Humulus Lupulus-include flavonoidul oestrogenic 8-prenilnaringenin, un compus cu un efect anticatabolic brusc puternic. Studiul de animale, publicat de cercetătorii de la Universitatea din Tokushima din Japonia în PLOS One, sugerează că 8-prenilnaringenin este un anabolic natural care funcționează pentru femei. Substanțele active din Humulus Lupulus sunt deja oferite pe piață. Sunt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.