4 Metode pentru a beneficia de rutina agitat a copilului tău

, sezonul înapoi la școală nu trebuie să indice haosul-această perioadă a anului ar putea aduce cu adevărat multă stabilitate în viața ta, în special atunci când Se referă la sănătatea ta. Oricât de mult ne place vibrația de vară De fapt, un studiu de cercetare din 2014 publicat în Journal of Advancement, precum și pediatrie comportamentală a descoperit că copiii cu rutine de uz casnic pot fi mult mai buni atât emoțional, cât și social.

Copiii nu sunt singurii care pot beneficia de instituția din nou în sesiune – părinții pot, mai ales atunci când include alegerile lor de sănătate și sănătate. Chiar aici sunt câteva metode pentru a profita la maxim de sezonul înapoi la școală:

Mutați -vă mult mai mult în timpul navei

Dacă sunteți unul dintre indivizii norocoși care trăiesc pe o rază mai multor blocuri de la școala copilului dvs., profitați de șansa gratuită de a face exerciții fizice, precum și de a le merge la fel de bine. Dacă nu, obțineți inovator cu privire la modul în care alunecați în câțiva pași spre această rutină de dimineață. Faceți o plimbare până la stația de autobuz cu ei sau parcați departe în instituție foarte mare, precum și plimbați -vă copilul în fața școlii.

Pregătirea prânzului (pentru doi) în avans

În loc să -i înmânezi copilului tău bani de prânz, pregătește un prânz sănătos pentru ca aceștia să ia la școală. Cel mai bun dintre toate, puteți pregăti un pic suplimentar pentru dvs., având în vedere că veți avea deja ingredientele – doar dublați cantitățile. Timpul de prânz Hangry vă va spune mulțumiri mai târziu. Pentru inspirație, inspectați câteva dintre aceste prânzuri sănătoase și ambalabile.

Dă -te la culcare devreme

Acum că copilul tău trebuie să se trezească devreme pentru școală, este timpul să reinstalezi la culcare în gospodărie. Nu numai că va fi pace la fel de bine și pașnică mai devreme noaptea, cu toate acestea veți avea un motiv minunat să vă culcați devreme. Pentru a vă menține pe cale, încercați să vă setați rutina personală de somn în aplicația Fitbit pentru a vă ajuta să vă determinați modelele de somn, precum și să rămâneți aliniat la obiectivele de somn.

Faceți timp pentru un antrenament

Cu copilul tău agitat cu activitățile instituției anterioare/după instituție, vei avea mult mai mult timp pentru a capta într -un antrenament. Dacă tânărul tău nu este destul de bătrân pentru activități după școală, încercați să strângeți un antrenament în timpul pauzei de prânz pentru o sesh de transpirație neîntreruptă la jumătatea zilei.

Căutați să -l intensificați? Descoperiți exact modul în care Fitbit Group Health and Wellness vă poate ajuta afacerea să stabilească un program de wellness de succes, să îmbunătățească sănătatea și sănătatea lucrătorilor, precum și fericirea, precum și îmbunătățirea liniei de jos.

Această informație este destinată funcțiilor academice doar, precum și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă sau o condiție de sănătate și sănătate. Inspectați -vă întotdeauna cu medicul înainte de a vă modifica dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe o nouă rutină de fitness fizic.

Emma Leyton

Emma Leyton răspândește cuvântul despre viața sănătoasă pentru sănătatea grupului Fitbit. Un entuziast al tuturor lucrurilor asociate sănătății și sănătății, precum și sănătății, Emma are un entuziasm pentru sănătatea și bunăstarea mediului de muncă, precum și exact modul în care afectează pozitiv viața oamenilor. Puteți descoperi naveta ei oriunde pe jos, alergând dealurile din San Francisco, prăjind varza de Bruxelles în cuptorul ei, precum și amestecarea smoothie -urilor în vitamixul ei.

, sezonul înapoi la școală nu trebuie să indice haosul-această perioadă a anului ar putea aduce cu adevărat multă stabilitate în viața ta, în special atunci când Se referă la sănătatea ta. Oricât de mult ne place vibrația de vară De fapt, un studiu de cercetare din 2014 publicat în Journal of Advancement, precum și…

Leave a Reply

Your email address will not be published.