Fișiere American Media Inc pentru faliment

American Media Inc File pentru faliment

NEW YORK (AP) – American Media, editor al tabloidului National Enquirer Supermarket, a declarat luni că intenționează să depună pentru protecția falimentului în aproximativ două săptămâni.

American Media a declarat că va depune un plan preambalat, despre care compania a spus că ar trebui să -i permită să iasă din faliment la mai puțin de 60 de zile de la depunere. Compania a declarat că 80% dintre deținătorii de obligațiuni susțin un plan care solicită iertarea datoriei în schimbul proprietății.

Compania, care publică, de asemenea, revistele pentru Fitness, Shape și Star pentru bărbați, a declarat că toate operațiunile sale vor continua ca de obicei, iar reorganizarea nu va afecta compania sau personalul său.

Compania a spus că are deja un flux de numerar puternic și numerar la îndemână, iar scăderea datoriei ar trebui să îi permită să crească.

„American Media se angajează în această tehnică dintr -o poziție de forță financiară și încredere”, a declarat David Pecker, președintele și CEO -ul companiei. „Ne va oferi capacitatea de a concura și mult mai agresiv cu colegii noștri din industrie.”

American Media, o companie privată cu sediul în Boca Raton, Fla., Nu a spus cât de multă datorie are sau oferă alte cifre financiare.

American Media Inc File pentru faliment NEW YORK (AP) – American Media, editor al tabloidului National Enquirer Supermarket, a declarat luni că intenționează să depună pentru protecția falimentului în aproximativ două săptămâni. American Media a declarat că va depune un plan preambalat, despre care compania a spus că ar trebui să -i permită să iasă…

Leave a Reply

Your email address will not be published.