10 alimente ciudate pe care alergătorii le mănâncă

alergătorii pot mânca. Dacă ați șocat vreodată prieteni sau familie umplându -vă fața înainte, în timpul sau după o perioadă lungă de timp, bine ați venit la club! Fanii tăi nu înțeleg. Ceva se întâmplă atunci când vă antrenați pe distanțe mai lungi și kilometrajul săptămânal crește, începeți să vedeți alimentele diferit. „Când alergam profesional, aș mânca orice pentru a face mai bine”, spune ambasadorul lui Fitbit, Ryan Hall. „Mâncarea este o substanță care îmbunătățește performanța.” El îl indică – a mâncat trei mese și trei gustări pe zi, plus o gustare la miezul nopții, pentru a evita pierderea prea mare în timpul antrenamentului. Și atât cât iubește somonul superfood și cartofii dulci, unele dintre aceste alegeri de nutriție au obținut mult mai mult … neobișnuit.

Din gândirea sportivilor care se gândesc cu adevărat și cu adevărat la mâncare ca la combustibil, iată doar câteva dintre alimentele ciudate și grozave pe care le mănâncă alergătorii.

Chipsuri și covrigi pentru o lingură rapidă de sare

Chipsurile de cartofi nu sunt prea particulare, dar spectatorii ar putea fi șocați să vadă pungile de mâncare de gunoi care sunt trecute la mijlocul maratonului. Sportivii au nevoie de sare, iar chipsurile și covrigii sunt o modalitate rapidă de a reface sodiul. Nu este rușine dacă sugi sarea de pe covrigul ăla, urmărește -l cu câteva înghițituri de apă și te întorci acolo.

Alergând pe fasole de jeleu și urși gumosi

Apoi, sunt castroanele cu bomboane. Când sportivii au nevoie de carbohidrați de bază, stat, asta indică zahăr! Puteți obține suplimente sportive sub formă de fasole și gumm, dar unora le place să alerge pe bomboane de modă veche.

Va rula pentru bomboane și bare de ciocolată

Pentru chocoholici, barele de nuci și bomboane pot ajunge la fața locului. Ușor și ușor de apucat, oferă zahăr, puțină proteină și o stropire de sare. Nu este atât de diferit de un sandwich cu unt de arahide și jeleu, nu?

Suc de sfeclă pentru micul dejun

Sportivii de anduranță se referă la sfeclă, deoarece studiile au arătat beneficii cardiovasculare pentru bicicliști, alergători și alți sportivi. În loc să mănânce rădăcinile sau verdeața, o mulțime de sportivi înclină sucul. Marathonerul olimpic Shalane Flanagan face un smoothie de dimineață care are o culoare șocantă.

Suc de cireș de demn de pucker

Nu dulce, dar sucul de vișine acru are proprietăți antiinflamatorii, care pot calma mușchii dureri și recuperarea vitezei. Unii alergători se ridică înainte și după antrenamente, în loc să apară ibuprofen.

Suc de murături, te rog

Ați văzut vreodată un sportiv care bea dintr-un borcan de murat post-antrenament? Acea saramură este un alt truc sărat de luat în sodiu. Un studiu a sugerat că oțetul poate ajuta și cu crampe musculare. Doar asigurați -vă că îl dublați cu un pahar cu apă pentru a echilibra sodiul.

Cola pentru cafele de cofeină

În timp ce mulți dintre noi trebuie să înceteze să bea sodă zaharoasă (o mâncare ultra-prelucrată!), Marathoners și triatleti încă înnebunește căni de hârtie pline de cola. Credincioșii au promis că zahărul și cofeina le oferă o îmbunătățire prin acei mile finale dure.

Orez de sushi pe o rolă

Mutați peste paste-Rice este populară și pentru încărcarea carbohidraților, iar sushi este cel mai bun combo de carbohidrați plus proteine. O mulțime de maratonieri fac din aceasta o cină înainte de cursă, iar ultra-maratonierii au fost cunoscuți că o mănâncă pe drum. Dacă gândul la peștele crud face ca stomacul să se flip-flop, profesioniștii împachetează și bile de orez și prăjituri.

Cartofi dulci să plece

Ryan Hall înfășoară cartofi dulci în folie pentru o gustare din timp. „Mă prefac că mănânc un burrito când am priviri ciudate într -un avion”, ridică din umeri Sala. „Dar cartofii dulci sunt unul dintre cei mai buni carbohidrați pe care îl poate mânca un alergător, cu un indice glicemic scăzut și potasiu care combate crampe.” Alți alergători încarcă piureul de cartofi în baghete de plastic. Sigur, probabil că vor fi mai frumoși lângă o cină prăjită, dar funcționează pentru carbohidrați de bază pe fugă.

Ultimul, dar niciodată cel mai puțin: ficat

„Am intrat în casă a doua zi pentru a o găsi pe soția mea Sara care a pus ficat de vită în blender”, spune Hall. „Întotdeauna încerc alimente ciudate, dar avea un gust destul de mult așa cum ți -ai imagina. O mușcătură a fost suficientă pentru mine. ” Alergătorii de distanță mestecă ficat pentru fier, iar sălile au încercat să -l înmoaie în lapte, iaurt și alte marinade, pentru a -și îmblânzi aroma puternică. „Încă nu am găsit o modalitate de a mă bucura de fapt să mănânc ficat”, recunoaște Hall. „Dar mâncarea este combustibil, deci trebuie să coboare.”

Pentru a fi clar, nimeni nu sugerează să vă concentrați pe chipsuri, bomboane și sifon care să conducă la următoarea cursă. Pe termen lung, nu există nicio înlocuire pentru o bună nutriție. Dar politicile sunt diferite pentru nutriția sportivă și, mai ales, după mulți kilometri sau ore, tind să se îndoaie. Dacă o mâncare ciudată funcționează pentru dvs., alegeți -o! Și dacă vedeți un prieten sau un coechipier care scoate o mușcătură din ceva bizar, dați -i cinci mari. Uneori, trebuie să mănânci ce este nevoie pentru a trece peste acea linie de sosire.

Aceste informații sunt doar în scopuri educaționale și nu sunt destinate ca un substitut pentru diagnosticul sau tratamentul medical. Nu trebuie să utilizați aceste informații pentru a diagnostica sau trata o problemă de sănătate sau o afecțiune. Verificați întotdeauna cu medicul înainte de a vă schimba dieta, de a vă modifica obiceiurile de somn, de a lua suplimente sau de a începe un NRutina de fitness EW.

Becky Duffett

Becky Duffett este un editor de nutriție contribuitor pentru Fitbit și un scriitor de stil de viață, cu pasiune pentru a mânca bine. Fost redactor de cărți de bucate Williams-Sonoma și absolventă a Școlii de Cooking din San Francisco, a editat zeci de cărți de bucate și multe rețete. Orașul Living a transformat -o într -un dependent de spin – dar ea ar fi mai degrabă să călărească un cal. Locuiește în cel mai drăguț cartier din San Francisco, petrecând weekenduri pe piața fermierilor, încercând să citească la brutărie și să prăjească mese mari pentru prieteni.

alergătorii pot mânca. Dacă ați șocat vreodată prieteni sau familie umplându -vă fața înainte, în timpul sau după o perioadă lungă de timp, bine ați venit la club! Fanii tăi nu înțeleg. Ceva se întâmplă atunci când vă antrenați pe distanțe mai lungi și kilometrajul săptămânal crește, începeți să vedeți alimentele diferit. „Când alergam profesional,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.