Big Pharma te vrea să te agăți de aceste șase farmaceutice pentru viață

Big Pharma te vrea să te agăți de aceste șase produse farmaceutice pe viață
De Ethan A. Huff, scriitor de personal

(NaturalNews) Este cunoscut faptul că industria medicamentelor câștigă mult mai mulți bani pe produse farmaceutice pe care pacienții trebuie să le ia perpetuu pentru afecțiuni cronice, mai degrabă decât pe cele pe care le iau ocazional pentru boli izolate. Acesta este motivul pentru care Big Pharma a muncit din greu de -a lungul anilor pentru a obține cât mai multe persoane agățate de medicamente care trebuie să fie luate în esență pe viață, inclusiv șase clase de medicamente, în special pe care tu sau cineva pe care le cunoașteți probabil că le luați deja.

De când publicitatea de droguri directe către consumatori a devenit obișnuită la televizor, în reviste și chiar pe panouri publicitare începând cu anii 90, mai mulți americani ca niciodată devin convinși că au o nouă boală nouă, care necesită un tratament continuu cu medicamente. Și aceste afecțiuni includ lucruri precum tulburarea de hiperactivitate a deficitului de atenție (ADHD), anxietate, depresie, astm, reflux gastroesofagian (GERD) și multe altele.

Dar multe dintre aceste condiții au fost în esență alcătuite, sau cel puțin grosolan exagerat, în scopul vânzării de noi medicamente. Indivizii sunt făcuți să se simtă ca și cum ar trebui să ia un medicament pentru tot restul vieții pentru a atenua simptomele acestor condiții noi și noi. Și consecința acestui lucru a fost o creștere enormă a numărului de dependenți de medicamente farmaceutice din America de azi, făcând în mod convenabil farmaceutile mari în acest proces.

Cei trei mari – medicamente comportamentale, statine și antidepresive

Scriind pentru alternet.org, Martha Rosenberg a prezentat recent șase tipuri de medicamente pe care companiile de droguri speră că tu și familia dvs. veți fi aspirate să le luați pentru tot restul vieții. Și rotunjirea primilor trei, deși nu în această ordine particulară în piesa lui Rosenberg, sunt medicamente comportamentale, medicamente cu statină și antidepresive.

În fiecare an, vârsta la care copiii sunt „pre-diagnosticați” pentru condiții precum ADHD, tulburare bipolară și alte așa-numite probleme „comportamentale” devine din ce în ce mai tinere. Peste 20 de milioane de copii americani, de fapt, au fost diagnosticați cu o tulburare psihiatrică, chiar dacă marea majoritate a acestora sunt pur și simplu copii imaturi care încă nu s -au dezvoltat în adulți ().

Tocmai acest lucru, Big Pharma a reușit să -și împletească mai mulți părinți să -și drogheze copiii, convingându -i că copiii lor au probleme de comportament inerente la care trebuie să fie în mod continuu drogurile care le calmează sau „normalizează”. Și același lucru este de obicei valabil și pentru copiii și adulții care sunt diagnosticați cu depresie și le -a spus că trebuie să ia antidepresive pentru o perioadă nedeterminată de timp ().

Apoi, există medicamente cu statină, care se presupune că normalizează nivelul colesterolului și împiedică problemele cardiovasculare, dar care trebuie luate de -a lungul vieții unei persoane. Chiar dacă statinele provoacă multe alte probleme de sănătate, crescând chiar și riscul de evenimente cardiovasculare, mulți pacienți se tem că, dacă vor înceta să le ia, arterele lor vor deveni înfundate și vor fi mai răi pe termen lung.

Terapia de înlocuire a hormonilor, inhibitorii pompei de protoni (IPP) pentru „arsuri la stomac” și medicamente cu control de astm sunt alte trei categorii majore de medicamente care necesită o utilizare constantă implicat. De altfel, fiecare dintre aceste clasificări este, de asemenea, legată de efecte secundare foarte grave.

„[Executivii farmaceutici] au arătat mai puțin interes pentru medicamente precum antibiotice care vindecă de fapt boala decât în cele care tratează doar simptomele”, a scris Melody Petersen al medicamentelor noastre zilnice despre această problemă. „Majoritatea blockbusterilor sunt pastile pentru condiții precum anxietatea, colesterolul ridicat sau constipația care trebuie luate zilnic, de obicei luni sau ani. Sunt concepute pentru americanii bogați care își pot permite să le cumpere. ”

Big Pharma te vrea să te agăți de aceste șase produse farmaceutice pe viață De Ethan A. Huff, scriitor de personal (NaturalNews) Este cunoscut faptul că industria medicamentelor câștigă mult mai mulți bani pe produse farmaceutice pe care pacienții trebuie să le ia perpetuu pentru afecțiuni cronice, mai degrabă decât pe cele pe care le…

Leave a Reply

Your email address will not be published.