Cei trei blogateri

sunt extrem de nefericit să -mi părăsesc prietenii de pe blog, precum și Boston, dar, presupun că trebuie să mă întorc în „lumea reală” acum. Boo.

Ei bine, a fost o doamne de explozie! Mulțumesc că ai pus cu mine 3 zile !!
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Ziua de pregătire a maratonului 6
Ziua antrenamentului maraton 6. Actualizarea blogului.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 19 secunde

Urmatorul
Ziua 2 de antrenament la maraton
01:45

Trăi
00:00
08:21
01:19

După dușurile post-cursă ne-am îndreptat spre zona de bucătărie rustică pentru prânz. Tina face ravagii despre această locație, așa că am fost încântată să o inspectez.

Așteptarea a fost de 45 de minute și nu am fost într -o „stare de stomac” să așteptăm, așa că am apucat o masă la bară.

De îndată ce am fost așezați, chelnerița ne -a adus pâine caldă de focaccia, precum și un piure de fasole cu ulei de măsline.

Tina, Chandra, precum și eu am încântat într -o sărbătoare bine meritată după cursa noastră în această dimineață

Am înțeles că acest lucru apare ca burgerul tău tipic, precum și cartofii prăjiți (dar nu mănânc carne roșie), precum și nu este un burger cu legume!

Am cumpărat burgerul de ton – după ce am cerut chelneriței o descriere. Este în formă de ton măcinat într -o pată, precum și servită cu avocado. Ah.Maze.

După prânz, ne -am prins de întâmplările din malul Jersey, precum și de leneș. Pentru asta sunt weekendurile, nu?

Curând a venit timpul să -mi împachetez lucrurile, precum și Head House în California. Dar, nu până nu am avut o ultimă fotografie pentru amintiri

După împușcarea noastră foto, a trebuit să-i spun la revedere de la femei, precum și să mă îndrept spre aeroport. De îndată ce am primit siguranță și securitate, am primit o cafea înghețată pentru zborul rutier care mergea spre poarta mea. Da, am făcut destul de mult acest lucru ca un bărbat frat pe o îndrăzneală.

Apoi, m -am zguduit să împletesc cina. Nu existau o mulțime de opțiuni, însă asta a fost bine, deoarece tot ce mi -am dorit a fost o salată, precum și fructe.

De asemenea, am primit un Chobani pentru desert. Plănuiesc să adaug niște granola pe care le am în geanta mea de animale de animale! Acestea îmi amintesc de presupunerea lui Chandra că mi -a fost deja dor de ea.

Restul divertismentului meu în zbor include studierea anatomiei. Pentru cei care nu știu, studiez că am ajuns să fie licențiat ca instructor personal de fitness extrem de curând! Multe informații vor veni în curând.

Și pentru că acest lucru a venit prin poștă înainte de a pleca la Boston (în plus, am profesat deja pentru mine pentru Matt Damon), pot să -mi ofer o pauză pentru a inspecta acest lucru și

Sunt într -un zbor cu TV direct în spatele fiecărui scaun – pentru a mă asigura că este, de asemenea, o distragere atrăgătoare, cu toate acestea, parcă mi -am deplasat cască, deoarece zborul meu de vineri. Boo.B.

Ne vedem dimineata!

Actualizat pentru a adăuga: ne -am oprit la Taco Bell pe metoda acasă. Sunt sigur că voi fi încheiat de la a fi un „blogger sănătos” în primul rând. Ei bine, a fost grozav cât a durat … în apărarea mea am fost, pentru că 5:25 am EST, precum și ora 2:30. Nu regret.

Întrebare: A condus cineva o cursă în acest weekend? Ai o alergare grozavă acasă? Vărsă -l, astfel încât să putem transmite cu toții felicitări

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

sunt extrem de nefericit să -mi părăsesc prietenii de pe blog, precum și Boston, dar, presupun că trebuie să mă întorc în „lumea reală” acum. Boo. Ei bine, a fost o doamne de explozie! Mulțumesc că ai pus cu mine 3 zile !! Cele mai noi videoclipuri ale mele Ziua de pregătire a maratonului 6…

Leave a Reply

Your email address will not be published.