Ciocolată sau unt de arahide

Aleg mereu să alerg primul lucru dimineața, dar lucrurile de pe blog m -au distras și nu mi -am dat seama că a devenit atât de târziu. Am gustat pe cireșe în timp ce lucram, dar stomacul mi -a început să mormăie și a trebuit să decid – să alerg sau să mănânc? Am ales la micul dejun înainte de alergarea mea – ceea ce poate face câțiva kilometri mai puțin plăcuți, dar mi -a fost prea foame să aștept până la urmă.

Acesta arată ca micul dejun de artă modernă pentru tine?
Cele mai noi videoclipuri ale mele

Carte neortodoxă și recenzie Netflix
Recenzie a Seriei Book & Netflix – Neortodox. O serie de ascultare bună – carte de carte, podcast și vizual de revizuire a divertismentului acasă.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 7 minute, 28 de secunde

Urmatorul
Achiever înalt – Recenzie bună de carte ascultă
06:12

Trăi
00:00
08:21
07:28

Am răspândit atât unt de floarea soarelui, cât și vise de ciocolată neagră pe cealaltă bucată de pâine. Sincer nu pot decide care îmi place mai bine! Amândoi au un gust uimitor.

Dacă ar trebui să decizi între ciocolată sau unt de arahide – pe care ai alege?

Aleg ciocolată

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Aleg mereu să alerg primul lucru dimineața, dar lucrurile de pe blog m -au distras și nu mi -am dat seama că a devenit atât de târziu. Am gustat pe cireșe în timp ce lucram, dar stomacul mi -a început să mormăie și a trebuit să decid – să alerg sau să mănânc? Am ales…

Leave a Reply

Your email address will not be published.