Semnați conul meu

Bloggerul major eșuează astăzi, mi -am rupt cardul de memorie după ce am făcut poze cu prânz, gustări și momente distractive. Prins. Literalmente.

Ultimele mele videoclipuri

Apoi a dispărut – Recenzie de carte
O serie de ascultare bună – Seria de recenzie de carte și podcast
Apoi a fost plecată de Lisa Jewell – disponibilă pe Audible, Amazon sau oriunde sunt vândute cărți.

„Atunci a dispărut” o ascultare bună? Iată recenzia mea!

Pentru mai multe recenzii, link -uri și idei, consultați Runeatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 4 minute, 20 de secunde

Urmatorul
Podcast recapitulează din 6 august
07:26

Trăi
00:00
08:21
04:20

Acum trebuie să obțin un nou card de memorie mâine, dar toate fotografiile de astăzi sunt pierdute. Acesta este al doilea card de memorie pe care l -am rupt și anul acesta! Acesta este motivul pentru care nu pot avea lucruri frumoase …

Așadar, astăzi trebuie să jucăm „Pretinde” cu recapitularea mea.

Din fericire, nu trebuie să ne prefacem că a fost o zi superbă, pentru că a fost în totalitate

Din cauza vremii grozave (și a dorinței de a evita curățarea casei cu orice preț), m -am îndreptat spre mama mea pentru a -l verifica pe fratele meu mic Matt …

Și luați Bailey și Roxy la plimbare.

Le place plimbările, aproape la fel de mult ca mine!

Înainte de a pleca la check -out, am avut un înveliș incredibil de somon. Am împărtășit somonul cu Vegas pentru că încă arată destul de tragic din lupta sa. Sperăm că nu va avea un umăr chel pentru totdeauna!

În drum spre casă de la mama mea, m -am oprit într -un loc local mexican pentru cei mai buni burritos din jur! Mă opresc mereu aici pe drum spre casă și îi aduc Ben un burrito. Chiar nu au nimic foarte sănătos, așa că de obicei îl omit.

Astăzi am decis să -mi trăiesc viața blestemată și am comandat o salată de taco.

Din păcate, acesta este probabil singurul lucru din meniu care are un gust mai bun de casă sau chiar făcut de Chipotle. Cel puțin Guacul a fost abundent, dar cred că fac salate mai bune acasă.

Cineva a întrebat dacă am pierdut vreo greutate de când a început Postul (am renunțat la dulciuri). În primul rând, acesta nu este motivul pentru care i -am renunțat și aș fi dezamăgit dacă acesta a fost cazul pentru că – nu, nu am făcut -o.

Cred că renunțarea la dulciuri m -a făcut să mă gândesc mai mult la ele (probabil istoria mea de binge trezindu -se din cauza tuturor sau nimic mentalitate)! Încă am avut desert noaptea, dar în loc de o vitatop am un bagel subțire cu PB fantezist sau ceva de genul. Acest lucru sfârșește prin a fi mai multe calorii și îmi face un diserviciu. Acum că îmi dau seama că o pot domni un pic!

Ben și cu mine ne gândim să semnăm conul lui Vegas …
Tu ce crezi?

www.marriedtothesea.com

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

Bloggerul major eșuează astăzi, mi -am rupt cardul de memorie după ce am făcut poze cu prânz, gustări și momente distractive. Prins. Literalmente. Ultimele mele videoclipuri Apoi a dispărut – Recenzie de carte O serie de ascultare bună – Seria de recenzie de carte și podcast Apoi a fost plecată de Lisa Jewell – disponibilă…

Leave a Reply

Your email address will not be published.