Nu prea planifică

, pot fi un Spaz despre o mulțime de lucruri, dar atunci când se preocupă mâncarea mea, planific mereu, planifică, planifică când știu că sunt ocupat!

Îmi place zicala: „Dacă nu intenționați, intenționați să eșuezi.”
Cele mai noi videoclipuri ale mele

5 minute de alergare încălziți un
Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare se încălzește înainte de alergare. Cum să te pregătești să alergi. sugestii pentru ce să faci înainte de a alerga

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 34 de secunde

Urmatorul
Memorie Jessica Simpson – Open Book Review
06:05

Trăi
00:00
08:21
05:34

Și asta este de obicei valabil pentru alegerile noastre de masă și gustări. Dacă nu știți ce/când/cum veți avea acces la mâncare pe parcursul zilei, puteți ajunge să faceți o masă din opțiunile de vânzare a dispozitivului de distribuție sau să cheltuiți prea mult pe mâncarea neplăcută.

Se pare că există chiar și automate care vor oferi pizza! Nebun. (sursă)

În căutarea de imagini cu o distribuitoare auto, am dat peste una care distribuie pantofi de alergare! Mi-aș dori. (sursă)

Acum, s -ar putea să nu împachetez cel mai apetisant prânz, dar primesc un „A” pentru efort, deoarece chiar am doar 2 minute să arunc totul în geanta mea de prânz și să ies pe ușă. (Ben și cu mine carpool, așa că ne asigurăm că plecăm mai devreme pentru a -l face să lucreze și apoi eu la școală!)

Prânzul de astăzi a fost o repetare de ieri – Slaw Leftover, iaurt, cereale și un măr. Din nou, nu atât de uimitor, dar mai bine decât orice aș putea primi la CAF -ul școlii, nu?

Am împachetat această bară de proteine ​​Luna și morcovi cu ardei gras pentru o gustare. Nu -mi plac deloc barele de proteine ​​Luna. Am încercat acum două arome diferite și cred că sunt amândoi rele. Doar 0,02 USD

Când am ajuns acasă, mi -a fost foarte foame și m -am îndreptat mai întâi în mâncare ar trebui să guste chipsuri bune de cartofi dulci (numit cel mai lung nume al unei gustări de mâncare vreodată).

Am mers cu ceva foarte rapid pentru cină – un burrito de ou și fasole. Am reîncălzit fasolea rămasă de aseară, am gătit niște ucigași de chili și l -am aruncat într -o tortilă.

Servit cu varză mărunțită și ranch ușor.

Încă o dată mă îndrept spre pepene verde?

Întrebare: Adevărat, în unele cazuri, mi -aș dori să fiu mult mai mult „să merg cu fluxul” despre lucrurile alimentare. Sunteți un planificator sau să alegeți fluxul?

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

Acțiune

, pot fi un Spaz despre o mulțime de lucruri, dar atunci când se preocupă mâncarea mea, planific mereu, planifică, planifică când știu că sunt ocupat! Îmi place zicala: „Dacă nu intenționați, intenționați să eșuezi.” Cele mai noi videoclipuri ale mele 5 minute de alergare încălziți un Încălzire rapidă pentru alergători. 5 minute de alergare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.