Bună ziua din China, precum și alergând sau nu

Luni seara târziu m -am îndreptat spre LAX pentru zborul meu spre Beijing. Zborul este de 12,5 ore! A decolat la 12:40, precum și a aterizat în jurul orei 5:30. Aceasta este o schimbare grozavă de când am încercat să dorm o mare parte din zbor, precum și atunci a fost dimineața când am ajuns. Cel mai probabil am dormit aproximativ 7 ore (aruncând, precum și transformarea tot timpul). Cu toate acestea, este fantastic pentru uciderea unei bucăți grozave a zborului. Eram cu adevărat neliniștit că urma să mă desprind de plictiseală. Spune -ți mulțumiri melatoninei.

Cele mai actuale videoclipuri ale mele

Soțul meu fermecător din Pysch Ward: A Memoir – Recenzie de carte
Soțul meu fermecător din Pysch Ward: o memorie
de Mark Lukach

Evaluarea cărții audio a celei mai vândute memorii lansate 2017.

Este o ascultare grozavă?
Împărtășesc o evaluare rapidă a cărții oferite pe Audible.

De la Amazon:

O memorie plină de inimă, dar plină de speranță a unei căsătorii tinere, care este redefinită de problema de sănătate mintală, precum și afirmă puterea iubirii.

Mark, precum și viața lui Giulia au început împreună ca o romantism de basm. Au căzut ca la optsprezece ani, s-au căsătorit la douăzeci și patru, precum și și-au început viața de vis în San Francisco, la scurt timp. Cu toate acestea, când Giulia avea douăzeci și șapte, a experimentat o pauză psihotică înfricoșătoare, precum și neprevăzută, care a aterizat-o în Psych Ward de aproape o lună. Într -o zi, a fost plină de viață la fel de bine ajustată; Următoarea, a fost delirantă, precum și suicidă, a convins că cei care îi plac nu erau în siguranță.

Întrebare:
Ce carte sau podcast ascultați acum ??

Ce trebuie să ascult în continuare?!

Link -urile către carte, precum și alte evaluări sunt pe RunEatrepeat.com

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 5 minute, 31 de secunde

Urmatorul
Învățarea dintr -o fugă săracă
03:48

Trăi
00:00
08:21
05:31

Acesta este un avion mare, cu 9 locuri, precum și este complet plin.

Întrucât este un zbor atât de lung, precum și internațional, au servit o masă. M -am gândit că, de la momentul în care va fi micul dejun, totuși era prânzul? masa de seara? Tot ce am înțeles este că, de asemenea, au folosit bere, precum și vin alb gratuit. Cu toate acestea, a fost ca 6 dimineața sau ceva pentru corpul meu, așa că am trecut.

Am auzit însoțitorul de zbor din cealaltă parte folosind „pui sau carne de vită” pentru alegerile lor de masă. Deci, am înțeles că voi primi pui. Dar, când însoțitorul din partea mea a ajuns la mine, a folosit „pește sau carne de vită”.

Am întrebat „Există pui?”.

“Nu.”

„Bine, pește te rog.”

Și a fost pui. Ha! Foarte prima barieră lingvistică a călătoriei. Mă aștept să existe o mare parte din acestea.

Alergând în China

În primul rând, când am organizat pentru prima dată această călătorie, m -am gândit că voi face un ideal de cursă înainte de ea, așa că va fi o săptămână de odihnă pentru mine. Tocmai am condus un maraton duminică, așa că oricum trebuie să decolez câteva zile.

Am făcut un studiu de cercetare, precum și am cerut câțiva amici de blog, precum și vizitatori despre alergarea în China, precum și există câteva puncte de luat în considerare.

1. Calitatea aerului. DC Rainmaker are o publicație pe indicele aerian de înaltă calitate în China. Acesta este un lucru pe care trebuie să -l inspectați înainte de a ieși afară pentru exerciții fizice.

2. rece. E frig. Ideal acum este în adolescență aici. Este o nebunie pentru această fată SoCal. Cum ar fi, incredibil de nebun.

3. Programul de excursie. Sunt într -o călătorie cu un grup de excursii, precum și trebuie să păstrez la program. Vom pleca devreme pentru a vizita o mulțime de zile, precum și nu voi avea timp.

4. odihnă. În mod normal, scot o săptămână cam așa de la alergare când mergem într -o vacanță ca asta. Dacă pot alerga, o fac. Dacă nu pot, nu. Este minunat să vă lăsați corpul să se odihnească, precum și să se recupereze, precum și am făcut o mare parte din sfârșitul anului trecut.

Așadar, opt doar pentru flux, precum și pentru a vedea dacă apare sau nu.

Acum am să -mi pun toate hainele pe care le -am împachetat, precum și să le explorez! Ne vedem imediat!

Trimite -mi cartea de lucru

Salvați

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Ac

Acțiune

Poștă

AcțiuneContinuați să optați pentru acestea:

Alergând pe Marco Island Florida 2021

Alergând pe Marco Island Florida 2021

Unde să alergi pe Insula Marco Florida. Idei de rulare pentru călătorii, precum și excursii de vară pe plajă. Blog Florida Run și

Idei de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Idei de călătorie, precum și povești din San Francisco Vacanță

Idei de călătorie de la San Francisco. Confesiuni de călătorie din vacanța mea de vară, precum și locații preferate în San Francisco California

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători

Evaluarea Jane pentru călătorii pentru alergători. Am încercat -o, precum și sfaturi de împărtășire! Simplu de utilizat geanta urinală portabilă care este de unică folosință. Băi

Ambalare pentru Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalare pentru Run Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Weekend

Ambalarea pentru vinul alb Disney, precum și Dine Half Marathon Race Weekend. Ce ambalez pentru a rula cursa de 13,1 mile

21 de zile Dificultate de întindere pentru alergători Ziua 8

21 de zile Dificultate de întindere pentru alergători Ziua 8

Dificultate de 21 de zile pentru alergători. Ziua 8 a seriei de întindere – Astăzi facem o întindere quad. Descoperiți ceva

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

Las Vegas Food, precum și imagini la hotel din Paris din weekendul Half Marathon

RNR Las Vegas Sfaturi de călătorie pe jumătate maraton. Ce să mănânci poze de hotel din Casino din Paris, precum și cele mai bune mâncare, precum și cocktail -uri. rapid tr

⚡ de Sharereaholic

.

Luni seara târziu m -am îndreptat spre LAX pentru zborul meu spre Beijing. Zborul este de 12,5 ore! A decolat la 12:40, precum și a aterizat în jurul orei 5:30. Aceasta este o schimbare grozavă de când am încercat să dorm o mare parte din zbor, precum și atunci a fost dimineața când am ajuns.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.